Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Πολίτες σε πολιτική Αποχαύνωση
afoi poriazi
Πολίτες σε  πολιτική Αποχαύνωση
28.04.2015 | 10:58

Πολίτες σε πολιτική Αποχαύνωση

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος .Ι. Μπαβέας
Στη Δημοκρατία της Ευρώπης των λαών, είναι η Ευρωπαϊκής Ένωσης της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης των αλληλό-δανειζομένων μελών, εις την οποία οι πολίτες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, σε πιθανολογίες, πακέτων μέτρων δάνεια, υποθέσεις, σενάρια και πολύ αυστηρούς μεταρρυθμιστικούς και δημοσιονομικούς κανόνες από επιτροπές και τραπεζίτες.

Μια Ευρώπη η οποία έχει απαξιώσει την ιδρυτική συμφωνία της ,και πιστεύω ότι είναι πια για τους πολίτες και κυρίως για εμάς τους Έλληνες μια χρηματιστηριακή ένωση, όπου το ανώτατο αγαθό και οι ηθικές αξίες της ζωής μας είναι μόνο το Ευρώ το κέρδος, και διότι ο δανεισμός πλέον στη ζωή μας, είναι κοινωνική και πολιτική καταξίωση των κρατών, και των πολιτών της Ευρωζώνης.

Είναι μια ιστορικής σημασίας ένωση, αμφιλεγόμενη οποία αποκλίνει πολλές φορές από τις βασικές αρχές, της ισονομίας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, η οποία επιβάλει και καθορίζει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, η οποία έχει δράκους ,παραμυθάδες και οικονομικούς δικτάτορες ,με τους λαούς της Ευρωζώνης σε συνεχή οικονομική εμπόλεμη ζωή.

Έτσι ώστε οι πολίτες μέσα από αυστηρές οικονομικές μνημονικές πολιτικές ζουν συνέχεια με δανεικά με λιτότητα και ύφεση και από τα λεγόμενα και την πληροφοριακή σαβούρα από τα σπουδαία διεθνή αξιόπιστα εξωτερικά και εσωτερικά μέσα ενημερώσεις με τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους και τα ελληνικά καθημερινά τηλεοπτικά κοινοβούλια οι πολίτες τρελαίνονται οδηγούμενοι καθημερινά σε αβεβαιότητα χάος και φτώχεια.

Από τις αλλοπρόσαλλες πολίτικες χαώδεις τοποθετήσεις και τις αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της χώρα μας και στη μαμά ΕΥΡΩΠΗ για συμφωνία με τους δανειστές ,έχουμε πάθει λόγω της καταιγιστικής πολιτικής παρανοϊκής πληροφόρησης ,πολτοποίηση του εγκεφάλου με αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν πολιτική αποχαύνωση. Ζούμε συνέχεια με σενάρια— μέσα ή έξω από το Ευρώ πάση θυσία ευρώ και συμφωνία — με ότι θέλουν οι δανειστές — χρεοκοπία μέσα στο ευρώ -τακτική ή άτακτη χρεοκοπία —την οποία βλέπει η αντιπολίτευση η οποία με εθνική υπερηφάνεια στηρίζει την κυβέρνηση ως αριστερή παρένθεση .. πάμε στα βράχια —η αγορά στο μηδέν ..θα πάρω τη σύνταξη? και άλλα τέτοια μιας πολιτικής υποβάθμισης και πολιτικής αντιπαράθεσης όπου επικρατεί η υποκρισία το ψέμα το πολιτικό μίσος και τα προσωπικά ξεκατινιάσματα στη βουλή και στη τηλεόραση ώστε η αντιπολίτευση να παίζει το ρόλο αυστηρού κριτή και νεομάρτυρα σωτήρα.

Ο λαός περιμένει άλλο ένα ακόμα έντιμο συμβιβασμό χειροποίητο αυτή φορά γραμμένο από εμάς τη δική μας κυβέρνηση και όχι από τους έτοιμους συμβιβασμούς τους οποίους έστελναν ,όπως ισχυρίζονται ορισμένοι , οι εταίροι δανειστές μας ,στους προηγούμενους Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν καταλαβαίνει ο λαός και το μόνο το οποίο καταλαβαίνουμε είναι οι κόκκινες γραμμές δηλαδή τι να μην χρεοκοπήσει ο χρεοκοπημένος πολίτης της πατρίδα μας, και να ανοίξει η στρόφιγγα για την δανειακή δόση, αφού η ρευστότητα στη χώρα μας είναι ακόμα μόνο από δανεικά και όχι από ανάπτυξη και παραγωγικότητα.

Μια Ευρώπη η οποία πειραματίζεται η οποία διοικείται από τους εκάστοτε ισχυρούς οι οποίοι εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των ισχυρών, και υποδουλώνουν τους λαούς στην εξαθλίωση με γνώμονα στην σκληρή λιτότητα και την ακαταλαβίστικη πολιτική ρητορεία με τις χιλιάδες τους παρατρεχάμενους, τις εκατοντάδες επιτροπές, τις ατελείωτες δήθεν μνημονικές διαπραγματεύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έχει βιώσει το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού τα τελευταία πέντε χρόνια ώστε να βρίσκεται σε συνεχή ανακατωσούρα σε τρομοκρατία πανικό, φτώχεια και αβεβαιότητα , έτσι ώστε οι αδύναμες ευρωπαϊκές κοινωνίες όπως η ελληνική να υποβάλλονται όχι μόνο σε λιτό βίο άλλα σε σκληρή λιτότητα ώστε να ξεφτιλίζεται η αξιοπρέπεια μας και να παραχωρείται η εθνική μας κυριαρχία.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018