Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Τηλεοπτικό Κοινοβουλευτικό Σώμα της Βουλής
afoi poriazi
Τηλεοπτικό  Κοινοβουλευτικό Σώμα της Βουλής
11.05.2015 | 10:18

Τηλεοπτικό Κοινοβουλευτικό Σώμα της Βουλής

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι . Μπαβέας
Εις το κοινοβουλευτικό τηλεοπτικό σώμα της Ελληνικής δημοκρατίας, εντάσσονται ειδικοί ταλαντούχοι βουλευτές και βουλευτίνες του κοινοβουλίου όλων των πτερύγων, οι οποίοι περιφέρονται καθημερινά στα τηλεοπτικά κοινοβούλια, σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Οι περισσότεροι και οι περισσότερες των οποίων έχουν ειδικά προσόντα και διαθέτουν ιδιόρρυθμους χαρακτήρες, με ξεχωριστές ικανότητες όπως κομματικό πάθος, συνήθως υπερτροφικό εγωισμό, πολυγνωσία, θρασύτητα, αναίδεια, επιθετικότητα, κομματισμό, είναι είρωνες αλαζόνες εκδικητικοί ερειστικοί με υπερβολή και απαξιωτική διάθεση, ενώ δύσκολα διακρίνεις όταν συζητούν την αλήθεια από το ψέμα και την σοβαρότητα από την φαντασία και την ανοησία.

Εμφανίζονται σ αυτή την σύγχρονη μορφή πολιτικής ενημέρωσης των πολιτών διάφορες περίεργες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες, από το κοινοβούλιο από την οικονομία από τους πολιτικούς αναλυτές, φοροτεχνικούς εργατολόγους, και άλλους ειδικούς, κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, συζητώντας με σπουδαίους γνώστες και με ανακριτικό ύφος δημοσιογράφους δήθεν υπερκομματικών απόψεων την καθημερινότητα της πολιτικής οικονομικής δικτατορίας δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό θέατρο από..παραστάσεις συνήθως με τραγικό κουτσομπολίστικο θέαμα και για γέλια και κλάματα.

Είναι πολλοί και πολλές βουλευτές και βουλευτίνες την ίδια μέρα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε 3 και 4 εμφανίσεις στην τηλεόραση περισσότερες από τις παρουσίες του στη βουλή και πολλοί από αυτούς είναι μάγκες στο γυαλί και κότες στη βουλή.

Αποδεικνύουν έτσι ότι έχουν ανοικτά προβλήματα αυτοπροσδιορισμού προσωπικότητας με τη μεγαλομανία του σπουδαίου, του ηγέτη ,του μοναδικού πολιτικού ,με ψυχαναγκασμό και κάνουν σόου στην τηλεόραση.

Προσόντα τα οποία είναι για τις ανάγκες της τηλεθέασης πολύ απαραίτητα και τα οποία οι πολίτες αξιολογούν ώστε να έχουν αυτοί οι βουλευτές και τηλεθεατές οπαδούς ,οι οποίοι τους θαυμάζουν και τους καμαρώνουν ή άλλοτε τους εκνευρίζουν η εξοργίζουν με τον τηλεοπτικό πολιτικό τους λόγο ο οποίος είναι ποικίλης ποιότητος και περιεχομένου με απίθανα επιχειρήματα όπου επικρατεί το κομματικό υπέρ εγώ, η μετρολογία, η συμφωνία, η χρεοκοπία ,το δάνειο το δισεκατομμύριο, η λιτότητα και τώρα από το πρωί ο έντιμος συμβιβασμός η καταστροφή η χώρα στα βράχια και έξοδος από το Ευρώ η αβεβαιότητα και οι πρώην πολιτικοί απατεώνες να λένε τους τωρινούς πολιτικούς τυχοδιώκτες και το πάθος να γίνεται μίσος.

Σήμερα διάφοροι περίεργοι πολιτικοί λογοπλαστες δημιουργούν Έννοιες και λέξεις μόνο για λίγους και όχι για τους πολλούς είναι ένα ακαταλαβίστικο πολιτικό λεξιλόγιο με απίθανα συνθήματα και τέλος ο εξαθλιωμένος μικρομεσαίος πολίτη δεν καταλαβαίνει γιατί οι προηγούμενοι έχουν διαλύσει την μικρομεσαία ελληνική οικογένεια και έχει κάνει τους περισσότερους πολίτες άνεργους και φτωχούς να πληρώνουν φόρους, για το καλό της πατρίδας και για το καλό ορισμένων μικρών και μεγάλων φοροφυγάδων.

Διερωτώμαι πως μπορεί ένας βουλευτής αυτής της κατηγορίας ο όποιος περιφέρεται από το πρωί μέχρι το βραδύ στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο να διαβάσει με ηρεμία τα νομοθετήματα ώστε να γνωρίζει τι νομοθετεί και τι ψηφίζει.

Αυτό ασφαλώς αφορά μεγάλο αριθμών βουλευτών όλων των κόμματων οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό καθημερινό κουτσομπολιό όπου ακούγονται τέρατα και σημεία.

Είναι πολιτική αναγνωσιμότητα να συμμετέχουν σε πολιτικά τηλεοπτικά πάνελ με περίεργες δημοσιογραφικές προσωπικότητες για την μεταφορά των κομματικών τους απόψεων για το καλό του κόμματος και κυρίως για την προσωπική τους προβολή, μιλούν όλο για τα δισεκατομμύρια για τις μάχες που δίνουν με γεμάτες τσέπες και για το μεγάλο και δύσκολο έργο το οποίο όπως λένε γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία για το καλό της χώρας.

Όλους τους ενδιαφέρει η πατρίδα με τα βουνά και τις θάλασσες ,η οικονομία και μετά το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, βέβαια αυτό δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς βουλευτές, έχει δε διαπιστωθεί ότι αυτό το σύμπτωμα παρουσιάζεται σε μεγάλο αριθμό βουλευτών οι οποίοι είναι βολεμένοι και οι οποίοι αγωνίζονται να μας σώσουν.

Με την καθημερινή τους σχεδόν παρουσία, στα τηλεοπτικά παράθυρα .νομίζεις ότι πρωταγωνιστούν σε επεισόδια πολιτικών σήριαλ, πολλοί και πολλές έχουν ξεπεράσει και τον ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ οι περισσότεροι έχουν κάνει εκατοντάδες ώρες κοινοβουλευτικής τηλεόρασης ώστε οι πολίτες να βλέπουν να ακούνε και να κρίνουν γιατί στο όνομα της ενημέρωσης του λαού περιφέρονται καθημερινά από το πρωί έως πολύ αργά το βραδύ στα κανάλια και στα ραδιόφωνα στέλνοντας αισιοδοξία απαισιοδοξία καταστροφή χρεωκοπία κόκκινες γραμμές αλήθειες ψέματα και οι περισσότεροι γίνονται Υπουργοί.

Δίνουν μάχες όπως συνέχεια λένε όλο για το καλό της πατρίδας και της μακρό και μικρο οικονομίας, λες και ο λαός είναι μετανάστης και δούλος ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε ένα παρανοϊκό προτεκτοράτο το οποίο δημιούργησαν με τους εταίρους μας.

Γενικά οι κυβερνώντες και όλο το πολιτικό σύστημα είναι ένα σκαλί πάνω από την καθημερινότητα του πολίτη και δεν τους βρέχουν τα απόνερα της οργής της φτώχειας της δυστυχίας των πολιτών .ενώ στη βουλή οι περισσότεροι συμφωνούν με τον προλαλήσαντα κομματικό τους παράγοντα και υπουργό, γιατί ο πολιτικός τους λόγος είναι ανύπαρκτος αφού δημόσια βουλευτές δηλώνουν ότι έχει απαξιωθεί το κοινοβούλιο και ότι κάθε βουλή είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018