Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Τηλεοπτική προεκλογική... παράνοια και ξεπεσμός
afoi poriazi
Τηλεοπτική προεκλογική... παράνοια και ξεπεσμός
19.09.2015 | 11:28

Τηλεοπτική προεκλογική... παράνοια και ξεπεσμός

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβεας

Στη κοινωνία μας ο κυρίαρχος λαός έχει αρρωστήσει ,με τη μνημονιακη πολιτική των συγκυβερνήσεων από δεξιά κατάθλιψη στο παρελθόν ,και πολύ πρόσφατα από αριστερή μελαγχολία , διότι σε αυτό το κράτος έχουμε απόλυτη τηλεοπτική διακυβέρνηση της χώρας , εις την οποία έχουν ακατάσχετο πολιτικό λόγο , σχεδόν αποκλειστικά οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί , ενώ ο λαός δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος λέει πότε ψέματα και πότε αλήθεια !!

Πάμε σε προεκλογική περίοδο σε ένα κράτος εις το οποίο κάθε φορά προεκλογικά κάνουμε σοβαρές επισημάνσεις ότι πρέπει επιτέλους να το οικοδομήσουμε σωστά , κάνουμε διαπιστώσεις , και όχι πράξεις και έργα , ενώ ξεκινάνε το χείμαρρο των υποσχέσεων Έτσι άνοιξαν τα σχολεία με πολλές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και στα νοσοκομεία διαιωνίζονται με τραγικές και επικίνδυνες συνέπειες οι ελλείψεις με σοβαρό κίνδυνο δια τη δημοσία υγεία ,με το λαό να είναι το θύμα της μεγάλης φορολογίας και της μείωσης του εισοδήματος του ,αποτέλεσμα της δεξιάς , άλλα όπως φαίνεται και της αριστερής μνημονιακής πολιτικής , με τα μνημόνια και τη συμφωνία πολιτικών και συμφερόντων Πολίτες και πολιτικοί φαίνεται ότι είναι συνένοχοι διότι οι πολίτες έχουν απόλυτη ευθύνη της ψήφος τους στην εκλογή της κυβέρνησης η οποία θα μας κυβερνήσει και τελευταίως των συγκυβερνήσεων με προτροπή των δανειστών μας.

Ντρέπομαι κάθε μέρα να βλέπουμε στην τηλεόραση πολιτικά σκιάχτρα της πολιτικής ζωής, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ,υποψήφιους, αναλυτές, οικονομολόγους δημοσιογράφους και δημοσκοπήσεις με θαύματα και παραμύθια ,και οι πολιτικοί να κατά ξεφτιλίζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε μέρα , έντονα και δυναμικά σε τηλεπαράθυρα, Ενώ δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική τα τηλεπαιχνίδια των μονομάχων και των πολιτικών αρχηγών και δεν μπορώ να σχολιάσω διότι ως εξαθλιωμένος πολίτης δεν έχω κριτική γνώση , για αυτά τα οποία βλέπω και ακούω Είναι ντροπή για εμάς τους πολίτες οι οποίοι τους ψηφίζουμε διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι και το πιστό αντίγραφο της κοινωνίας μας.

Τέλος με πόνο ψυχής παρακολουθούμε τις ακαταλαβίστικες συγκρούσεις και το ιδεολογικό προσωπικό και ομαδικό μίσος μεταξύ των υποομάδων της αριστεράς και τις φαγωμάρες και κακίες των παραφυάδων της δεξιάς και μεταξύ της σοσιαλιστικής και ριζοσπαστικής δημοκρατίας Τέλος τα σοβαρά προεκλογικά ενδιαφέροντα σε αυτό τον ξεπεσμό..... είναι η προεκλογική σκανδαλολογία η οποία με προσβάλει ως πολίτη ενώ ερωτώ τι έκαναν ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση αφού χρόνια τώρα ΄΄'' ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ΄΄'ότι η διαφθορά τα σκάνδαλα η φοροδιαφυγή και η φτώχεια των πολλών σημαίνει Δημοκρατία.

'Τέλος προσπαθώ να διακρίνω και να ακούσω να αναζητήσω υπολείμματα ελπίδας ασφάλειας όραμα από όλο αυτό των καταιγισμό υποσχέσεων αντιπαραθέσεων για τους πολίτες ,και μέσα από τις σκληρές μάχες τις οποίες έδωσαν και θέλουν να ξανά δώσουν οι δυο διεκδικητές της εξουσίας επιδιώκουν πολλοί μια εθνική πολιτική ομάδα με προπονητή ασφαλώς τους θεσμούς... Η τηλεοπτική προεκλογική περίοδο είναι ένας ξεπεσμός του πολιτικού μας συστήματος στα όρια της παραδοξότητας όπου το παλιό ξαναγεννιέται με θαύματα μέσω παρθενογένεσης και το νέο πριν ενηλικιωθεί έχει πρόωρη γήρανση .....εμάς της ώριμης ηλικίας μας αυτό μας διασκεδάζει αλλά και μας εξοργίζει και παράλληλα αποβλακώνει αντί να ενημερώνει τους άλλους τους νεότερους πολίτες Νομίζω από ότι αντιλαμβάνομαι ότι πλέον τα πολιτικά βοθρολύματα έχουν ξεπεράσει το όριο ασφαλείας και τις κόκκινες γραμμές τις οποίες λένε ,και μας έχουν πνίξει μέσα στη κοινωνία της φτώχειας και στη καθημερινή αβεβαιότητα.

Το τηλεοπτικά σήριαλ καταστράφηκαν... από τις καθημερινές Τηλε πολιτικές παραστάσεις κωμικό- τραγωδίας ποικίλης πολιτικής προπαγάνδας οι οποίες σου θυμίζουν μια φτηνής ποιότητος πολιτική σαλάτα απόψεων ,ιδεών προτάσεων , κομματισμού κινδυνολογίας καταστροφής με αντιπαραθέσεις ανοησίας οικονομικών σεμιναρίων ενώ η λέξη πόλεμος έχει γίνει οικονομία Αυτά ακούμε από τους διαφόρους εκπρόσωπους των κομμάτων της τηλεοπτικής διακυβέρνησης της χώρας, οι οποίοι περισσότεροι είναι αδιάβαστοι έχουν χάσει τον έλεγχο ,και την σοβαρότητα ενώ πολλοί από το πουθενά ...θέλουν κατά βάθος το καλό της χώρας και του λαού ,να εκλεγούν για να βοηθήσουν ...ασφαλώς είναι δημοκρατικό θεμιτό δίκαιο και αξιόλογο δικαίωμα κάθε πολίτη αλλά πολλοί από αυτούς θα πρέπει να περάσουν από ανιχνευτή ευφυίας ....και σοβαρότητος.

Κάθε μέρα βλέπουμε σχεδόν τους ίδιους εκπροσώπους γυναίκες και άνδρες γυρολόγους των καναλιών από τους οποίους πολλούς θα πρέπει άνδρες και γυναίκες να έχει μαζέψει ο Μειμαρακης και ο Τσιπρας γιατί είναι ντροπή για τους πολίτες η Δημοκρατία θέλει σοβαρότητα Διότι αυτοί οι υποψήφιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους βρίσκονται σε αγωνία, σε σύγχυση λόγων, και συλλογισμών, και αρκετοί είναι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες ,γιατί απειλούν φωνάζουν ,ειρωνεύονται ,κοροϊδεύουν δημόσια ασύστολα προπαγανδίζουν ,δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι λένε ,και πολλές φόρες φοβίζουν τους πολίτες ,και όλα αυτά γιατί οι κυβερνητικοί υποψήφιοι προειδοποιούν για το κακό που θα γίνει στη χώρα και την Ευρώπη εάν εκλεγεί η όποια αντιπολίτευση Πάντως έχουμε γίνει ένα μεγάλο φτωχοκομείο των πολλών ... Εάν στην μητέρα Ευρώπη πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι ανατροπή τότε ας επιβάλουν μνημονιακη δέσμευση να μην γίνονται εκλογές γιατί να γίνεται αυτό το παρανοϊκό μπάχαλο ,που προσβάλει τους πολίτες και κυρίως την υποβαθμισμένη και μεταλλαγμένη δημοκρατία μας ..

,Οι υποψήφιοι σε σειρά παρελαύνουν από πολύ νωρίς στην τηλεόραση .. σαν να δίνουν εξεταστική περίοδο.. μάθημα της πολιτικής σε ειδικούς καθηγητές και παντογνώστες δημοσιογράφους διαφόρου πολιτικών αποχρώσεων ,πεποιθήσεων και κυρίως συμφερόντων για μια ύλη ακαταλαβίστικη ογκώδη πολεμική τερατώδη μια λογομαχία δήθεν προγραμμάτων τις περισσότερες φορές στα όρια των παρανοϊκών σχεδιασμών και περιγραφών ...μέσα η έξω από το ευρό ,η έξω από την ΕΕ μας έχουν μπερδέψει δεν ξέρουμε ποιοι βρίζουν ποιοι έχουν δίκιο ποιοι είναι κωμικοί και ποιοι μεγάλοι και μεγάλες δραματουργοί ενώ άλλοι είναι φλυτζανοπυθίες για πολλά σενάρια για την επόμενη μέρα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε στις πολιτικές ανεφάρμοστες ιδεοληψίες τους, πότε λένε αλήθειες ,πότε ψέματα, μιλούν όλοι τόσο πολύ ώστε έχουν χάσει το μέτρο ,την ποιότητα και τη σοβαρότητα του προεκλογικού νεφελώδους λόγου ,όπου η υπερβολή...οι κατηγορίες ο αλληλό ξεφτιλισμός ..για να μη χάσουν την εξουσία .ή να πάρουν την εξουσία είναι τεράστιος ...η δύσκολη αλήθεια είναι ότι ο δικομματισμός έχει καθιερωθεί ....είναι πλέον στο μεγαλείο του όπως πάντα ....και τώρα Δεξιοί εναντίον Ευρωπαίων κομουνιστών !! σαν τα παραμύθια τα οποία εγώ ως διωκόμενος εξαθλιωμένος συνταξιούχος δεν τα αντέχω.. πια ντρέπομαι ...κουράστηκα!!! όταν μάλιστα υπηρέτησα το σπάταλο ρουσφετολογικό πελατειακό κράτος του σήμερα.....οι οποίοι έχτισαν αυτοί και οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν σήμερα έτσι!!

Σήμερα δυστυχώς στη ζωή μας και την ευημερία μας, προηγούνται τα προγράμματά,των μνημονίων των αριθμοί ,των οικονομικών δεικτών, των σχεδίων, των ομολόγων,της ποσοτικής χαλάρωσης άκουσον άκουσον !! όποιος κατάλαβε κατάλαβε .....της επιτήρησης,και ο πλουτισμός ορισμένων ατόμων είναι πραγματικότητα έτσι ώστε μακροχρόνια εμείς οι πολίτες δηλαδή .....ο κυρίαρχος λαός πια να απολαμβάνει μόνο τη φτώχεια τη δυστυχία, και την ανεξήγητη εγκληματική λιτότητα ώστε να μας βοηθούν οι εταίροι μας με τα κοινοτικά προγράμματά βοήθειας ,δήθεν αλληλεγγύης χωρίς οι νέοι να εργάζονται ενώ αυτή η δημοκρατία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε εκατομμύρια πολίτες στην ενωμένη Ευρώπη Γιατί αυτό είναι δύσκολη αλήθεια και δύσκολη αληθινή πραγματικότητα από τα εύκολα ψέματα τα οποία λένε ότι πρέπει να προηγείται η ευημερία των αριθμών και μετά των πολιτών.

Σεπτέμβριος 2015

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018