Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Ο συνταξιούχος δεν εμπιστεύεται κυβέρνηση και αντιπολίτευση
Ο συνταξιούχος δεν εμπιστεύεται κυβέρνηση και αντιπολίτευση
01.10.2016 | 16:32

Ο συνταξιούχος δεν εμπιστεύεται κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Μόνο απογοήτευση θυμό οργή με γέλια κλάματα και αγωνία για το μέλλον ένοιωσα εγώ ο Συνταξιούχος και πολλοί άλλοι από τις πολιτικές θεατρικές φιέστες και τους λόγους του κ. Τσιπρα και του κ.Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ, καθώς και σε κάθε μεταξύ τους αντιπαράθεση με,πολιτική καφενείου ,όπου το Εμείς , το Εγώ το Εσείς ,και το Εσύ ...είναι ο συνδετικός κρίκος διαλόγου μεταξύ του ικανού ,και του ανίκανου , του απατεώνα και του ψεύτη , του καταστροφέα και του σωτήρα.

Ο ένας μας σώζει και ο άλλος μας καταστρέφει Πάντως μας ,έχουν μπερδέψει όλοι μας σώζουν αλλά ακόμη δεν το κατόρθωσαν....... και ο μεταξύ τους ο αγώνας συνεχίζεται με Ευρωπαϊκή διαιτησία Είναι φανερό ότι κυριολεκτικά μας κοροϊδεύουν και κατά το λαϊκότερο μας δουλεύουν !!! Ο ένας έχασε την αλήθεια στο δρόμο προς το ψέμα , και ο άλλος έκανε αμέσως συμφωνία με την αληθείας ...χωρίς ψέματα και υπερβολές λόγω προϋπηρεσίας σε υπουργικές θέσεις ,και γονιδιακή καταβολή εξουσίας Επομένως ο ένας έκανε συμφωνία με το Ψέμα και ο άλλος ο πιο έμπειρος συμφωνία με την αλήθεια !! Είναι δυνατόν να υπάρχει εμπιστοσύνη από τον πολίτη ? και ιδίως από τους συνταξιούχους ? με αυτά τα παιδαριώδη κοστολογημένα ..... επιχειρήματα όταν εμένα και εκατομμύρια άλλους μας ξεφτιλίζουν κοινωνικά οικονομικά ενώ όλοι μας περιέκοψαν τις συντάξεις μας κατά 60% .....στα περήφανα γηρατειά Το έκαναν οι παλιοί και το συνεχίζουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί παλιοί και νέοι οι οποίοι αλληλοβρίζονται αλληλοκατηγορούνται ως ξεφτιλισμένοι (Ζωή προς Αλέξη) και συνεχίζουν και άλλοι με άλλο πλούσιο σημαντικό υβρεολόγιο αφού πολλοί εξ αυτών είναι βιώσιμοι ψυχό- παρανοϊκοί.

Πάντως και δυο είναι νέοι και φιλόδοξοι παραμυθάδες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές αριστερών και δεξιών παραισθήσεων και ψευδαισθήσεων ...Νομίζεις ότι είναι..σε συνεχή προεκλογικό οργασμό με φαντασιώσεις και ονειρώξεις .... με στόχο την θέση του υποτακτικού των Δανειστών μας και οι οποίοι καθορίζουν τη πολιτική για τη ζωή μας και τη χώρα μας Είναι αυτοί αφού εκπονούν μαζί«οδικούς χάρτες για την έξοδο της χώρας από την κρίση»....με στόχους, σενάρια ,πλεονάσματα ιστορίες πολύ αστρολογία και μελλοντολογία μνημονιακου περιτυλίγματος, λες και ακούς νέο- προφήτες οι οποίοι καθορίζουν την προφητική πολιτική για τις γενιές που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί !!!!...αφού ήδη έχουν προβλέψει οργανώσει και ταμείο συντάξεων για τις επόμενες γενιές ,ενώ εμάς κυριολεκτικά μας δολοφονούν και τα δισεκατομμύρια και τα εκατομμύρια Ευρό τα οποία καθημερινά ακούμε άλλα δεν βλέπουμε να δημιουργούν ένα μολυσματικό περιβάλλον για εμάς ...... ώστε να ευημερούν σήμερα μόνο οι κλέφτες απατεώνες και φοροφυγάδες καναλαρχες ,σοβαροί δανειολήπτες, πολίτες και πολιτικοί Σήμερα πετάμε ήδη στα σύννεφα γιατί προγραμματίζουμε για το μέλλον μας , αφού ζούμε ένα παρόν ευρωπαϊκής λιτότητας, δυστυχίας , φτώχειας και ανεργίας και όλα αυτά για το καλό του μέλλοντος και για την δυστυχία του σήμερα !!!

Έτσι. οι πολίτες οι οποίοι είχαν την τύχη να γεννηθούν αυτόν τον αιώνα ,ζουν περιόδους της αναμενόμενης ανάπτυξης και του μεγάλου δημοκρατικού πλουραλισμού της Δημοκρατίας του λόγου , της διαπλοκής ,της απάτης ,των σκανδάλων ,των φοροφυγάδων και των μιζαδόρων Αρκετά χρόνια τώρα οι πολίτες και πολιτικοί οδήγησαν την Δημοκρατία στην αυτοκαταστροφή διότι έχει καταχραστεί το δικαίωμα της ελευθερίας ,της αξιοκρατίας ,ισονομίας και της ισότητας Όταν ακούς αυτούς τους ηγέτες σοσιαλιστές αριστερούς και δεξιούς φιλελεύθερους νομίζεις ότι εμείς οι γέροι είμαστε ηλίθιοι διότι δεν γίναμε σοβαροί φοροφυγάδες απατεώνες και κλέφτες Σήμερα είσαι επιτυχημένος μόνο με αυτά τα κοινωνικά χαρακτηριστικά απότοκα της, διαχρονικά διεφθαρμένης Πολιτικής των κομμάτων,της ενημέρωσης από τα ΜΜΕ ,και των Τραπεζών.

Ο δικομματισμός καλά κρατεί στα πρόθυρα εμφυλίου πολεμικού κλίματος Οι πολίτες δεν νομίζω ότι πιστεύουν αυτά που μας λένε οι πολιτικοί της κακιάς ώρας και ακούμε στην υποβαθμισμένη περιθωριακή τηλεόραση κάτι αλλοπρόσαλλους ψυχοπαθείς καλοπληρωμένους ντελάληδες ώστε να ξεφτιλίζουν ακόμη και την έννοια και σημασία του γελοίου..... του ανόητου και της υπερβολής ... μέσα στη μεταλλαγμένη ευρωπαϊκή δημοκρατία ,όπου ο λαός καταστρέφεται να οδηγείται στο χάος γιατί έχουν πλέον χάσει το μέτρο της αξιοπρέπειας, της αυτογνωσίας, της ατομική ελευθερίας και τον αυτοπροσδιορισμό της προσωπικότητας του πολιτικού και του πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα του σήμερα......είναι. ...κοινωνία μπάχαλο.

Έτσι ώστε αλληλοκατηγορούνται βρίζονται στη βουλή και στο γυαλί και νομίζεις ότι η Δημοκρατία έχει μόνο απατεώνες κλέφτες ψεύτες και πολλούς βλάκες όπως συνέχεια αναφέρετε από τους πολίτικους και από τους δημοσιογράφους όλων των βαθμίδων που εμφανίζονται στη τηλεόραση με χαρακτήρα του ψυχοπαθή του ηλίθιου και του βλάκα .......... για το καλό της κοινωνίας η οποία είναι απαθής αρρωστημένη σε πολιτικό λήθαργο από την εθνική κατάθλιψη από την οποία πάσχει /,,,,, όπως έλεγε ο Σαμαράς Μια χώρα εταίρος η οποία είναι υπό επιτροπεία υπόδουλη δάνειο εξαρτώμενη και με κυβέρνηση για εμάς κάθε φορά. της πλάκας και .... λακέδες για τους θεσμούς και το κουαρτέτο Ώστε το κοινοβούλιο να μεταφέρετε στα Ξενοδοχείο ή στο Παρίσι ξεφτιλίζοντας έτσι την πολιτική αξιοπρέπεια μιας ελεύθερης δήθεν χώρας !!! Ενώ ένα διεφθαρμένο πολιτικό κόμμα διαδέχεται το άλλο με εντολή πάντα και του διεφθαρμένου λαού!!

Τέλος η Ύπαρξη παλαιάς διαπλοκής μετά ΜΜΕ όπως παραδέχονται και κατηγορούν οι παλιοί -δεξιό- σοσιαλιστές τώρα αντιπολίτευση τους σημερινούς αριστερίζοντες δεξιούς ότι δημιουργούν την δική τους νέα διαπλοκή φαίνεται ότι ήταν και είναι σημαντικό πλεονέκτημα στη κυβέρνηση Και όλα αυτά για το καλό της πατρίδας και του λαού.


Σεπτέμβριος 2016

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018