Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Θα μεγαλώσει πρώτα η πίτα... για να φάμε όλοι!
achilladelis
Θα μεγαλώσει πρώτα η πίτα... για να φάμε όλοι!
10.11.2016 | 18:12

Θα μεγαλώσει πρώτα η πίτα... για να φάμε όλοι!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Θα περιμένω να μεγαλώσει η πίτα, δηλαδή όταν ως χώρα θα έχουμε ανάκαμψη ανάπτυξη... για να ζήσουμε και εμείς ανθρώπινα, εγώ και εκατομμύρια άλλοι συνταξιούχοι και τα άνεργα παιδιά μας. Είναι φανερό ότι ζούμε με λιτότητα και όπως λέει σήμερα η υπό κατοχή κυβέρνηση και αντιπολίτευση ζούμε σε μια χώρα που καταρρέει αφού δεν έχει δικό της πρόγραμμα, είναι ήδη χρεοκοπημένη, ενώ είναι η οικονομία της εις το απόλυτο μηδέν.

Αυτές είναι οι απόψεις ,και η πραγματικότητα ,οι οποίες αναφέρονται από πολιτικούς του σύγχρονου διπολισμού της μεταλλαγμένης δημοκρατίας μας, της εξουσιομανίας, του λαϊκισμού, και της δημαγωγίας. Είναι πολιτικοί παλιοί και νέοι οι οποίοι για χρόνια πρωτοστατούσαν και πρωτοστατούν στο πολιτικό σύστημα .οι οποίοι μέχρι σήμερα και οι δυο μαζί μας έχουν καταστρέψει, ο καθένας με το δικό του ξενόφερτο πολιτικό πρόγραμμα, αλλά όμως με την ίδια μνημονιακή ιδεολογία ,και πολιτική ,ενώ έχουν εξαντλήσει οικογένειες συνταξιούχους και επιχειρήσεις, και έχουν διδάξει την φοροδιαφυγή, τη διαπλοκή, και τη διαφθορά, ο καθένας με τα δικά του δημοσιογραφικά και καναλαρχικά φερέφωνα των μνημονιακών προγραμμάτων της οικονομικής σκλαβιάς, και της απόλυτης δημοκρατίας στην ελευθερία της φτώχειας και της δυστυχίας, της μικρομεσαίας τάξης των πολιτών. Αγωνίζονται να μας οδηγήσουν ειςτην ανάπτυξη ,αφού πρώτα διέλυσαν τη τοπική παραγωγή ,οικονομία ,και εργασία και δημιούργησαν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ανέργους. Θέλουν να φέρουν επενδυτές ,γιατί αυτό, είναι η μεθοδολογία και το σενάριο ενός νέου μίγματος πολιτικής μυθολογίας της Νέα Ν.Δ και παραμυθένιος στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ μέσα από τα μνημόνια τα όποια έχουν ψηφίσει και μας έχουν δέσει πολίτες και πολιτικούς χεροπόδαρα.

Όλα αυτά θα γίνουν μετά από τις μάχες με τους θεσμούς των δανειστών με αρκετές αξιολογήσεις του προγράμματος έτσι ώστε θα έχουμε κάνει σταθερό και... υπό επιτήρηση υπόδουλο πολιτικό περιβάλλον συμβατό με την ανάπτυξη ώστε θα τρέξουν... όπως τα παραμύθια ,οι επενδύτες ως κατακτητές με πολύ χρήμα... ενώ σε πολλούς από αυτούς θα δώσουμε και δάνεια για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας, και για να αναστήσουν την ανάπτυξη η οποία όπως καταλαβαίνουμε και εμείς απουσιάζει από τη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια Έτσι θα έχουμε μεγάλη πίτα ,για να φάμε όλοι , όπως μας λέει η Ευρωπαία τηλεβουλευτης κ. Σπυρακη με τηλεοπτική μεγαλοσύνη και χωρίς σοβαρότητα περιφερόμενη στα κανάλια για να μας φωτίσει και το κυριότερο... να μας ενημερώσει.

Χρειάζεται επομένως σταθερό πολιτικό και φορολογικό περιβάλλον μείωση των φορολογικών συντελεστών . μισθοί πείνας ανταγωνιστικοί για να έλθουν επενδύτες να κάνουν δουλείες να κάνουν θέσεις εργασίας... μάλλον του ποδαριού... έτσι να πληρώνουν τους εργαζόμενους... με υπό κατώτατους ή υπέρ κατώτατους μισθούς έτσι όπως το ακούω από τους πολιτικούς επομένως θα είναι οι εργαζόμενοι, κάτι σαν σκλάβοι με απίθανες σχέσεις εργασίας, ενώ η εκβιαστική μαύρη δουλειά είναι το κρυφό χαρτί πολλών φοροφυγάδων. Έτσι οι πεινασμένοι εργαζόμενοι με εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία θα δώσουν ζωντάνια ώστε οι συνταξιούχοι αυτά τα κοινωνικά μιάσματα θα πάρουν καλή σύνταξη στο άγιο Πέτρο... ασφαλώς μετά θάνατο.

Αυτά λοιπόν λέγονται από τους βολεμένους πολιτικούς όπως αυτή η κυρία ευρωβουλευτής και πολλοί άλλοι και άλλες βουλευτινες στη χώρα και στην Ευρωβουλή. Αυτά είναι τα πειραματικά πρότυπα των πολιτικών της σύγχρονης κοινωνίας πολλοί φτωχοί με επιδόματα και συσσίτια και λίγοι πλούσιοι με εξωχώριες εταιρίες και τα λεφτά τους, σε ξένες τράπεζες, και όλα αυτά για το καλό της πατρίδας.

Φαίνεται ότι είναι βασικός στόχος του προγράμματος της ΝΔ αυτή η έκφραση το μεγάλωμα της πίτας, την οποία έλεγε με υπερηφάνεια σε τηλεοπτικό σώου η κυρία ευρωβουλευτής Σπυράκη της ΝΔ, η οποία απολαμβάνει των προνομίων της Ευρωβουλής και τρώει ήδη από τώρα τη πίτα έτσι ώστε να είναι πειθαρχημένη και συμβατή με την συμφωνία αλήθειας του κόμματος της , θέλοντας να μας δώσει κουράγιο υπομονή και ελπίδα για να φάμε και εμείς από αυτή τη πίτα μόνο όταν θα μεγαλώσει μέσα στη παράνοια του πολιτικού μας συστήματος, μετά από τους αγώνες και τις μάχες που δίνει η ίδια το κόμμα της άλλα και τα κόμματα ,της επιτηρούμενης και υπόδουλης χώρας μας στο πόλεμο με τους δανειστές αλληλέγγυους εταίρους μας, μετά από τις συμφωνίες που υπογράφουμε... και πρέπει με αυστηρότητα να εφαρμόσουμε για να μας αξιολογήσουν να μας ξεφτιλίσουν για να μας δίνουν τα δανεικά. Εμείς λοιπόν οι πολίτες είμαστε συνένοχοι για αυτούς τους οποίους εκλεγούμε και τους οποίους αποκαλεί ο διάσημος λαλίστατος τηλεοπτικός εργατολογος κ. Μητρόπουλος...

Μνημονιομάχους ικανούς και ανίκανους δεξιό σοσιαλιστές και αριστερό καπιταλίστες... δηλ η χώρα εκτός από τρελοκομείο, είμαστε όλοι και για γέλια και για κλάματα. Είναι δε γνωστό ότι ο πολίτης της χώρας η οποία δανείζεται είναι πολίτης ο οποίος όχι μόνο δεν έχει δουλειά, αλλά έχει και μια σύνταξη πείνας ,,τον φορολογούν με βαρβαρότητα, ενώ έχει μηδενικό ή μειωμένο εισόδημα για τις ανάγκες ζωής ,ενώ του κάνουν και πλειστηριασμούς, αφού δεν έχει λεφτά να ζήσει ,άρα χαρακτηρίζεται από τους τοκογλύφους πολιτικούς και δανειστές άχρηστος και τεμπέλης. Επομένως όταν θα μεγαλώσει η πίτα δηλαδή θα έλθει η ανάπτυξη με βάση το νέο πολιτικό μείγμα της πολιτικής της ΝΔ και τα νέο δημοκρατικά πρότυπα χωρίς ψέματα μόνο με αλήθεια και όπως λέει ο ταλαιπωρημένος λαός ,η αλήθεια από τους πολιτικούς ΜΑΣ '' τρέχει από τα μπατζάκια τους ''τότε σωθήκαμε. Αυτό ασφαλώς ''θα γίνει μελλοντικά, αυτό σημαίνει ότι θα έλθει η ανάπτυξη με δεκάδες επενδυτές όταν εμείς ήδη λιμοκτονούμε και μεταναστεύουμε ενώ κλείνουν σπίτια και η χώρα είναι σαν βομβαρδισμένη. Όλα αυτά χρειάζονται πολύχρονη πολιτική μετά από καμιά δεκάδα χρόνια ενώ η διαδικασία αυτή με τα πολλά λόγια και τα παραμύθια της πολιτικής αοριστολογίας είναι απλή.

Είναι μια πολιτική η οποία έχει χάσει τη σοβαρότητα την αξιοπιστία και είναι πολιτική μνημονίων και των προγραμμάτων της αξιολόγησης όμως χωρίς ελπίδα για τους πολίτες. Τέλος αυτές οι κυβερνήσεις των μνημονίων νομοθετούν με έτοιμα νομοσχέδια τα οποία στέλνουν οι εταίροι δανειστές μας όπως αναφέρει και γνωρίζει ο διάσημος και περιφερόμενος στα κανάλια Εργατολογος και συνταξιολόγος κ. Ρωμανίας άρα μας κάνουν άλλοι κουμάντο στη χώρα μας. Ακόμη παρατηρούμε εμείς οι πολίτες από την εντατική της εξαθλίωσης, ότι η συμφωνία αληθείας της ΝΔ συγκρούεται με τη συμφωνία του ψέματος του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της κοινωνίας και το αβέβαιο μέλλον της χώρας μας στα σαλόνια της Ευρωζώνης Η πίτα θα μεγαλώνει σιγά σιγά με θυσίες και δολοφονίες πολιτών σε μια θυμωμένη απογοητευμένη και συνεχώς φοβισμένη κοινωνία από τους πολιτικούς,τις τράπεζες, και τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης της ατέλειωτης φοροδιαφυγής των σκανδάλων και της διαφθοράς. Ο δικομματισμός οδηγεί με απίθανη ταχύτητα σε διχασμό αυτό εξάλλου φαίνεται στα τηλεπαραθυρα της καθημερινής ενημερωτικής πολίτικης μπουρδολογιας μεταξύ βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και κομπάρσους τους λίγους του ΠΑΣΟΚ Επομένως χρειάζεται ηρεμία σοβαρότητά και συναίνεση... έτσι ώστε να φάμε όλοι.

Νοέμβριος 2016

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018