Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Όταν το Ντουμπάι σώζει γιατρούς! Στα Εμιράτα οι νέοι μετανάστες της ιατρικής
afoi poriazi
Όταν το Ντουμπάι σώζει γιατρούς! Στα Εμιράτα οι νέοι μετανάστες της ιατρικής
21.12.2012 | 15:06

Όταν το Ντουμπάι σώζει γιατρούς! Στα Εμιράτα οι νέοι μετανάστες της ιατρικής

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Τελικά όχι μόνο Ευρωπαϊκούς  προορισμούς αλλά και άλλους πιο εξωτικούς και σίγουρα πιο κερδοφόρους επιλέγουν οι γιατροί εν μέσω κρίσης για να βγάλουν τα προς το ζην. Η ελληνική μετανάστευση του 2012 έχει και χρώμα Αραβικό…

 Όχι μόνο την Αγγλία, τη Σουηδία και άλλες πλούσιες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιλέγουν πολλοί γιατροί για να ασκήσουν την ιατρική και να βγάλουν τα προς το ζην. Ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο,  που εξαιτίας του μνημονίου και το επάγγελμα του γιατρού μοιάζει στην Ελλάδα μη συμφέρον, πολλοί εκπρόσωποι του Ιπποκράτη μεταναστεύουν για ένα καλύτερο μέλλον.    Ένας από τους προορισμούς είναι και το Ντουμπάι όπου ανθεί η ιατρική δεδομένου ότι πολλοί Ευρωπαίοι ή και πλούσιοι Άραβες το επισκέπτονται για να λάβουν υπηρεσίες υγείας.
 
 
Είναι ενδεικτικό όπως ανακοίνωσαν και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) ότι το τελευταίο διάστημα περίπου 300 γιατροί και οδοντίατροι έχουν κάνει αιτήσεις για να φύγουν στο εξωτερικό σε χώρες όπως Αγγλία, Σουηδία αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 
 
Άλλωστε μόνο το 2011 ο ΙΣΑ εξέδωσε σε γιατρούς, ειδικευόμενους και ειδικευμένους, περίπου 1500 πιστοποιητικά για να φύγουν για το εξωτερικό ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2012 τα αντίστοιχα πιστοποιητικά έφθασαν και τα 1000.
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018