Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ανταλλαγή πυροβολισμών αυτήν την ώρα στο Παρίσι - Τουλάχιστον δύο νεκροί

banner roots

Ανταλλαγή πυροβολισμών αυτήν την ώρα στο Παρίσι - Τουλάχιστον δύο νεκροί
18.11.2015 | 08:18

Ανταλλαγή πυροβολισμών αυτήν την ώρα στο Παρίσι - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώνεται αυτήν την ώρα στο βόρειο προάστιο του Παρισιού, Σεν Ντενί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των επίλεκτων δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας για τη σύλληψη ενός από τους υπόπτους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ορισμένοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ υπάρχουν φόβοι και για δύο νεκρούς. Αναφορές υπάρχουν και για τραυματισμένους πυροσβέστες.

Τρεις άνθρωποι έχουν συλληφθεί, ενώ τα γαλλικά μέσα μεταδίδουν την ύπηρξη ενός ταμπουρωμένου υπόπτου, την ώρα που Αρχές κάνουν συστάσεις στους κατοίκους της περιοχής να μείνουν στα σπίτια τους.

Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι πριν από την αυγή ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας που γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής, ενώ την ίδια ώρα πηγή της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε στο Reuters ότι η επιχείρηση συνδέεται με το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές αρχές για τη σύλληψη καταζητούμενων για τις επιθέσεις της Παρασκευής που διαφεύγουν.

Το Σεν Ντενί είναι ένα υποβαθμισμένο προάστιο του Παρισιού όπου το 2005 είχε ζήσει ταραχές μετά από εξέγερση των μουσουλμάνων κατοίκων του, οι οποίοι τότε διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το