Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία: Δίχρονη «οδήγησε» αστυνομικό στην νεκρή μητέρα της
afoi poriazi
Βρετανία: Δίχρονη «οδήγησε» αστυνομικό στην νεκρή μητέρα της
13.01.2016 | 15:13

Βρετανία: Δίχρονη «οδήγησε» αστυνομικό στην νεκρή μητέρα της

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Στο νεκρό σώμα της μητέρας του οδήγησε ένα δίχρονο κοριτσάκι έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο Staffordshire της Βρετανίας

Ο αστυνομικός οδηγούσε μαζί με την γυναίκα του όταν είδε το κοριτσάκι να περπατά μόνη της στην οδό Shobnall, την περασμένη Τετάρτη.

Όταν την ρώτησαν τι έκανε, το 2χρονο κοριτσάκι είπε πως κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο μόνη της επειδή δεν μπορούσε να ξυπνήσει την μητέρα της, σύμφωνα με την αστυνομία του Staffordshire.

Το κοριτσάκι, που βρισκόταν μόλις μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της, οδήγησε τον αξιωματικό στο σπίτι, όπου η μητέρα της Νικόλα Ράστον, ήταν νεκρή. Ο θάνατος της 30χρονης δεν αντιμετωπίστηκε ως ύποπτη.

Ο αρχιεπιθεωρητής Στίβ Μάσκρεϊ δήλωσε: «Ο αστυνομικός και η γυναίκα του κάθισαν με το κοριτσάκι μέχρις ότου έφτασε το ασθενοφόρο». Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για την γυναίκα».

Ο Μάσκρεϊ εξήρε τον αστυνομικό, που δεν κατονομάστηκε. «Διετέλεσε ένα λαμπρό έργο που δείχνει ότι δεν είμαστε ποτέ ουσιαστικά εκτός υπηρεσίας».

Το κοριτσάκι πλέον βρίσκεται υπό την φροντίδα συγγενών του.

Πηγή: Sky News

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018