Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Μωρό έπεσε νεκρό από σφαίρα σε μάχη συμμοριών

banner roots

Μωρό έπεσε νεκρό από σφαίρα σε μάχη συμμοριών
11.02.2016 | 08:30

Μωρό έπεσε νεκρό από σφαίρα σε μάχη συμμοριών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δολοφόνους ενός κοριτσιού ηλικίας ενός έτους, το οποίο σκοτώθηκε από μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην κούνια της στο Κόμπτον, ένα χωριό κοντά στο Λος Άντζελες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κοριτσάκι δεν ήταν ο στόχος των δραστών κι υποψιάζεται ότι προηγήθηκε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών, σύνηθες φαινόμενο στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας.

Αν και οι βιαιοπραγίες μεταξύ των συμμοριών, που έχουν λάβει μορφή επιδημίας, δεν προκαλούν πλέον τόσο μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη, το περιστατικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρη την χώρα, μεταξύ αυτών η Washington Post και το Time, να φιλοξενήσουν στις σελίδες τους άρθρα όπου εξέφραζαν την ανησυχία τους σχετικά με το γεγονός ότι παιδιά αποτελούν παράπλευρες απώλειες αυτής της βίας.

Οι αρχές αναζητούν δύο υπόπτους, αφού αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μία επίθεση που διέπραξαν δύο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα σκούρου χρώματος όχημα κι ο ένας εξ αυτών άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι τραυματίστηκε θανάσιμα από μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν ξαπλωμένο στο κρεβατάκι του στο γκαράζ μιας κατοικίας.

Μία αυτόπτης μάρτυρας είπε στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και αμέσως μετά μία γυναίκα να φωνάζει: «Πυροβόλησαν το μωρό μου!».

Αστυνομικοί μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως γράφουν οι Los Angeles Times, στο Κόμπτον διαπράχθηκαν 475 βίαια εγκλήματα τους 6 τελευταίους μήνες, περιλαμβανομένων 8 ανθρωποκτονιών.

 

Πηγή: Nooz.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel