Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Telegraph: H Ελλάδα έχει κάτι για όλους

banner roots

Telegraph: H Ελλάδα έχει κάτι για όλους
21.01.2013 | 15:17

Telegraph: H Ελλάδα έχει κάτι για όλους

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Έτσι ξεκινά το - διθυραμβικό- αφιέρωμα του βρετανικού Telegraph για τη χώρα μας που φέρει τον τίτλο "Οι διακοπές στην Ελλάδα έχουν κάτι για όλους" και διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους τουρίστες ότι θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.


Το άρθρο αναφέρει ότι για διακοπές προσφέρονται όλες οι γωνιές της Ελλάδας, από τη Χαλκιδική και τα νησιά ως την Πελοπόννησο.

Όσον αφορά τη Χαλκιδική ο αρθρογράφος μιλά για την "ελληνική Ριβιέρα" με εξαιρετικές παραλίες που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες.

Αν ψάχνετε για ένα μικρό νησί με 60 αμμώδεις παραλίες, τότε ο προορισμός είναι η Σκιάθος, αναφέρει το δημοσίευμα υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το νησί όπου γυρίστηκε η ταινία Mamma Mia.

Για την Κρήτη - το πιο μεγάλο και γνωστό νησί της Ελλάδας- αναφέρει ότι έχει κάτι για όλους από άγρια βουνίσια τοπία, μέχρι άσπρες αμμουδιές και παραδοσιακά χωριά και διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα resorts της Ελλάδας.

Ακολουθεί η Μεσσηνία για την οποία αναφέρει ότι έχει φανταστικές παραλίες, μαγευτικά παραθαλάσσια χωριά και εντυπωσιακά βενετσιάνικα οχυρά ενώ είναι σχετικά ανέγγιχτη από τον τουρισμό.

Η Ελλάδα προσφέρεται και για ρομαντικές διακοπές - ειδικά για ζευγάρια που περνούν τον μήνα του μέλιτος - με ιδανικούς προορισμούς την Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο Porto Sani της Χαλκιδικής, στο Skiathos Princess, στο Daios Cove της Κρήτης, στο Costa Navarino της Μεσσηνίας και στα ξενοδοχεία Grace σε Σαντορίνη και Μύκονο.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το