Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Μετέδωσε live στο Facebook τη δολοφονία του συζύγου της από αστυνομικό (video)

banner roots

Μετέδωσε live στο Facebook τη δολοφονία του συζύγου της από αστυνομικό (video)
07.07.2016 | 13:14

Μετέδωσε live στο Facebook τη δολοφονία του συζύγου της από αστυνομικό (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ένα βίντεο-σοκ στο οποίο ο σύντροφός της πέφτει νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της μια γυναίκα από την Ινδιανάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Diamond Reynolds βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο και κατέγραφε σε live streaming στο facebook, το σύντροφό της, ο οποίος καθόταν δίπλα της γεμάτος αίματα, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η αστυνομία ακινητοποίησε το όχημα και ζήτησε την άδεια από τον οδηγό. Όταν εκείνος προσπάθησε να του δείξει την ταυτότητά του -και ενώ πρώτα είχε ενημερώσει ότι κατέχει νόμιμα άδεια οπλοφορίας και πιστόλι το οποίο βρίσκεται στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου- δέχθηκε τα πυρά του. Στο συγκλονιστικό βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα ο άνδρας που αιμορραγεί και ο αστυνομικός που κρατά το όπλο έξω από το παράθυρο.

"Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί τον σκοτώνετε;" ακούγεται να φωνάζει η 32χρονη Reynolds, στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το τοπικό WCCO. "Του είπα να μην πλησιάσει το ντουλαπάκι, του είπα να κατεβάσει τα χέρια του", φωνάζει ο αστυνομικός ο οποίος συνεχίζει να κρατά παρατεταμένο το όπλο του.

"Του είπατε να βρει την ταυτότητα του κύριε", λέει η γυναίκα. "Τον πυροβολήσατε κύριε και εκείνος έψαχνε την ταυτότητα του".

Ο 33χρονος Castile δούλευε ως υπεύθυνος σε καφετέρια τοπικού σχολικού ιδρύματος. Πέθανε λίγη ώρα αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο Hennepin County Medical Center, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι συγγενείς του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel