Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Διεκόπη η η ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επειδή δημοσιογράφος έπαιζε Pokemon Go (video)

banner roots

Διεκόπη η η ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επειδή δημοσιογράφος έπαιζε Pokemon Go (video)
22.07.2016 | 09:01

Διεκόπη η η ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επειδή δημοσιογράφος έπαιζε Pokemon Go (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από την ημερήσια ενημέρωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά τη διάρκεια της οποίας ένας δημοσιογράφος έπαιζε Pokemon Go.

Οι κινήσεις του δημοσιογράφου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Τζον Κίρμπι ο οποίος διέκοψε την ενημέρωσή του για τα επόμενα βήματα της συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ για το ISIS για να ρωτήσει τον δημοσιογράφο αν παίζει το διάσημο παιχνίδι.

«Όπως είπε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, αν και νομίζω ότι πρόκειται για μία σημαντική υπενθύμιση», έλεγε ο Κίρμπι όταν διέκοψε την πρότασή του για να πει απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο: «Παίζεις αυτό το Pokemon πράγμα, σωστά έτσι;».

Ο Κίρμπι συνέχισε με την ενημέρωση για το ISIS και όταν αυτή τελείωσε ενδιαφέρθηκε να μάθει αν τελικά ο δημοσιογράφος έπιασε τίποτα. «Όχι. Το σήμα δεν είναι πολύ καλό», απάντησε εκείνος, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι στην ενημέρωση στάθηκαν τυχεροί.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel