Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Τραμπ στην αντεπίθεση: Αν κάτι συμβεί στη χώρα θα φταίει ο δικαστής που μπλόκαρε το διάταγμά μου

banner roots

Τραμπ στην αντεπίθεση: Αν κάτι συμβεί στη χώρα θα φταίει ο δικαστής που μπλόκαρε το διάταγμά μου
06.02.2017 | 08:37

Τραμπ στην αντεπίθεση: Αν κάτι συμβεί στη χώρα θα φταίει ο δικαστής που μπλόκαρε το διάταγμά μου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την απόρριψη του αιτήματος επαναφοράς σε ισχύ του διατάγματός του.

Λίγο πριν την έναρξη του Σούπερ Μπόουλ, του τελικού, δηλαδή, του αμερικανικού φούτμπολ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανήλθε στο ζήτημα μέσω Twitter.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας δικαστής θα έβαζε τη χώρα μας σε τέτοια περιπέτεια. Αν κάτι συμβεί, θα φταίει αυτός και το δικαστικό σύστημα. Άνθρωποι έρχονται χωρίς έλεγχο. Κακό!» έγραψε ο Τραμπ αναφερόμενος στον δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ, τον δικαστή που την Παρασκευή μπλόκαρε την ισχύ του διατάγματος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παράλληλα ανακοίνωσε - πάλι μέσω Twitter - ότι έχει ζητήσει από τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ να ελέγχουν «ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ» όσους μπαίνουν στις ΗΠΑ. «Τα δικαστήρια κάνουν τη ζωή μας πολύ δύσκολη» συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ αφού μίλησε με τον γγ του Νάτο Γενς Στόλτενμπεργκ και τον πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, υποδέχθηκε, μαζί με την σύζυγό του Μελάνια, τους καλεσμένους του στο γκολφ κλαμπ στο Παλμ Μπιτς στη δεξίωση ενόψει του Σούπερ Μπόοουλ.

Φωτογραφίες: Associated Press

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το