Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Καναδάς: Γυναίκα έκρυβε τα λείψανα των έξι βρεφών που γέννησε σε αποθήκη

banner roots

Καναδάς: Γυναίκα έκρυβε τα λείψανα των έξι βρεφών που γέννησε σε αποθήκη
07.02.2017 | 08:45

Καναδάς: Γυναίκα έκρυβε τα λείψανα των έξι βρεφών που γέννησε σε αποθήκη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ένας καναδός δικαστής έκρινε χθες ένοχη μια γυναίκα που απέκρυψε τα αποσυντεθειμένα λείψανα έξι βρεφών της σε χώρο που ενοικίαζε σε εταιρεία αποθήκευσης.

Η Άντρεα Γκίσμπρεχτ, που κλείνει τα 43 αυτή την εβδομάδα, συνελήφθη το 2014 όταν το προσωπικό της εταιρείας άνοιξε τον χώρο που νοίκιαζε στην εταιρεία λόγω μη πληρωμής και κάλεσε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τα λείψανα. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους απαγγέλθηκαν στη Γκίσμπρεχτ έξι κατηγορίες για την απόκρυψη κατά συρροή παιδικού σώματος, κατηγορίες που επιφέρουν η κάθε μία μέγιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών, και η γυναίκα, η οποία αρνήθηκε την ενοχή της, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Τα λείψανα ανήκουν σε πέντε αγόρια και ένα κορίτσι τα οποία βρίσκονταν σε ηλικία κύησης μεταξύ 34 και 40 εβδομάδων, και είχαν τοποθετηθεί σε πλαστικές σακούλες και πλαστικούς κάδους. Τα λείψανα ενός βρέφους είχαν καλυφθεί με τσιμέντο και ενός άλλου με μια πούδρα που έμοιαζε με απορρυπαντικό, ενώ ο τρόπος θανάτου τους δεν μπορούσε να πιστοποιηθεί λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης.

Οι ειδικοί που εξέτασαν τα λείψανα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βρέφη μάλλον γεννήθηκαν ζωντανά.

Η σχέση με την Γκίσμπρεχτ ταυτοποιήθηκε μέσω του DNA εκείνης και του συζύγου της, που έχουν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με καναδικά μέσα ενημέρωσης, η δίκη της Γκίσμπρεχτ ξεκίνησε χωρίς ενόρκους τον Απρίλιο του 2016. Ο άντρας της είχε καταθέσει ότι η γυναίκα του είχε αποβάλλει αρκετές φορές και είχε κάνει από 9 έως 11 αμβλώσεις, καθώς και ότι ο ίδιος ήταν ενήμερος για τις εγκυμοσύνες της.

Η ποινή της Γκίσμπρεχτ θα ανακοινωθεί αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel