Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>WRC: Η παραλίγο «τραγωδία» για τον Kris Meeke (videos)

banner roots

WRC: Η παραλίγο «τραγωδία» για τον Kris Meeke (videos)
21.03.2017 | 08:47

WRC: Η παραλίγο «τραγωδία» για τον Kris Meeke (videos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ήταν πραγματικά απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο ο Kris Meeke κατέκτησε τη νίκη στο Μεξικό, στον τρίτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Και τα video που σας παραθέτουμε το αποδεικνύουν!

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/panosseitanidis, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ο Βόρειο-Ιρλανδός είχε κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του ράλι της Κεντρικής Αμερικής είχε αριστεύσει. Μέχρι την Power Stage με την οποία ολοκληρωνόταν η δοκιμασία στο Μεξικό.

Στα πρώτα 21 χιλιόμετρα της Derramadero ήταν προσεκτικός και είχε χάσει μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα από τα 40+ που είχε φτιάξει από τον Sebastien Ogier. Όμως το παράκανε, βρέθηκε εκτός δρόμου και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα απίστευτο σόου.

Ο οδηγός της Citroen βρέθηκε σε ένα χώρο στάθμευσης των οχημάτων θεατών και αναγκάστηκε να κινηθεί ανάμεσά τους προτού καταφέρει τελικά να βρει το δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστικής διαδρομή και τελικά να κατακτήσει τη νίκη.

Στο on board video μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο τυχερός ήταν στην ατυχία του ο Meeke, που κατάφερε να ελιχθεί ανάμεσα στα σταθμευμένα οχήματα χωρίς να βρεθεί σε... αδιέξοδο, καθώς και να απολαύσει τα team radio.

Τη στιγμή που βρίσκει στο σαμαράκι στην εσωτερική της δεξιάς στροφής που ουσιαστικά τον στέλνει απέναντι, ακούγεται ο συνοδηγός Paul Nagle να λέει: «Ιησού Χρηστέ Chris! Ωχ, όχι...».

Αμέσως μετά αναρωτιέται φωναχτά πως θα βγάλουν το C3 WRC από τον... λαβύρινθο ενώ στην υπόλοιπη διαδρομή προσπαθεί να ηρεμήσει τον Meeke λέγοντας του ανάμεσα στις οδηγίες «ήρεμα, ήρεμα».

Φτάνοντας στο τέλος της διαδρομής ο Nagle φοβάται πως έχουν χάσει την πρώτη φετινή τους νίκη μέσα από τα χέρια τους και η ανακούφιση όταν λαμβάνουν τα καλά νέα, είναι χαρακτηριστική.

Περισσότερα πατώντας Play...

Δείτε στο video που ακολουθεί όλο συμβάν από το ελικόπτερο, τον αρχικό πανικό και στη συνέχεια τους πανηγυρισμούς των ανθρώπων της Citroen, την έκπληξη των αντιπάλων του Meeke αλλά και όσα ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος της ειδικής.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel