Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Αμάξι χτυπάει παιδάκι κι εκείνο σηκώνεται χωρίς γρατζουνιά! (video)

banner roots

Αμάξι χτυπάει παιδάκι κι εκείνο σηκώνεται χωρίς γρατζουνιά! (video)
24.07.2017 | 08:20

Αμάξι χτυπάει παιδάκι κι εκείνο σηκώνεται χωρίς γρατζουνιά! (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Την σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο χτυπά και πετά στον αέρα ένα παιδί κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Ντιαμάντε, στην Βραζιλία.

Στο πλάνο φαίνεται πολύ καθαρά η σύγκρουση του ΙΧ με το παιδί, που προσπαθεί να διασχίσει έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ενώ στο αντίθετο ρεύμα περνά με μεγάλη ταχύτητα ένα φορτηγό.

Το αγόρι, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις επτά ετών, φαίνεται να διασχίζει κάθετα το δρόμο, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο το χτυπά και το πετά στον αέρα. Αμέσως το παιδί πέφτει στο έδαφος, όμως προς έκπληξη όλων όσοι βρέθηκαν στο σημείο την συγκεκριμένη στιγμή, σηκώθηκε μόλις μερικά δευτερόλεπτά μετά μόνο του, χωρίς να έχει πάθει... ούτε γρατζουνιά!

«Είδα το αγόρι να τρέχει στο δρόμο και φώναξα ενστικτωδώς να προσέχει, καθώς τα αυτοκίνητα έτρεχαν», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται εκεί. «Ευτυχώς δεν το χτύπησε το φορτηγό, γιατί δεν θα είχε γλιτώσει», συμπληρώνει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε το παιδί το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν είχε πάθει απολύτως τίποτε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel