Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Σε περιοχή της Ινδίας φυλούν τις τομάτες ένοπλοι
achilladelis
Σε περιοχή της Ινδίας φυλούν τις τομάτες ένοπλοι
25.07.2017 | 06:48

Σε περιοχή της Ινδίας φυλούν τις τομάτες ένοπλοι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Η εκτόξευση της τιμής της τομάτας σε τέτοιο υψηλό βαθμό είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση ένοπλων φρουρών για την προστασία των φορτίων που φτάνουν σε μια πολιτεία της Ινδίας.

Χονδρέμπορας σε αγορά της πόλης Indore της επαρχίας Madhya Pradesh δήλωσε στους Hindustan Times την Κυριακή ότι η προστασία των τοματών είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας που υπάρχει λόγω της εκτόξευσης της τιμής τους.

Ο ίδιος σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι της αγοράς είχαν τοποθετήσει ένοπλους φύλακες προκειμένου να προστατευτούν οι τομάτες, ειδικότερα όταν ξεφορτώνονται από φορτηγά.

Τον τελευταίο μήνα υπάρχουν αναφορές ότι σε άλλα μέρη της χώρας, κλέφτες αρπάζουν τόνους τοματών μεγάλης αξίας. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν καταστρέψει τις καλλιέργειες σε ορισμένες περιοχές – κλειδιά που τις παράγουν αυτήν την περίοδο.

Η έλλειψη αυτόν τον μήνα είχε ως αποτέλεσμα να διπλασιαστούν σχεδόν οι τιμές σε αρκετές περιοχές της χώρας, «πλήττοντας σοβαρά την τσέπη του μέσου ανθρώπου», όπως έγραψε η Indian Express.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018