Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Εκθαμβωτική η Τζολί στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη διπλή μαστεκτομή [εικόνες]

banner roots

Εκθαμβωτική η Τζολί στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη διπλή μαστεκτομή [εικόνες]
03.06.2013 | 10:39

Εκθαμβωτική η Τζολί στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη διπλή μαστεκτομή [εικόνες]

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της από την ανακοίνωση ότι υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή έκανε το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί, εκθαμβωτική και χαμογελαστή όπως πάντα, φορώντας μια μαύρη τουαλέτα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλάι του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ, κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «World War Z.

«Τα πάει περίφημα», είπε ο Μπραντ Πιτ όταν ερωτήθηκε σχετικά και συμπλήρωσε: «Έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο».

Οταν ο Αμερικανός ηθοποιός ερωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της Τζολί προς τον ίδιο, ο Πιτ είπε ότι δεν υπήρξε στιγμή που να μην τον στήριζε. «Την αγαπώ. Απλώς μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά τους, οι φανς της ηθοποιού της εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους με ένα πανό που είχαν αναρτήσει και στο οποίο έγραφαν: «Σε αγαπάμε Αντζελίνα. Να γίνεις σύντομα καλά. Είσαι ηρωίδα μας».

Οι δυο σταρ υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν για τους θαυμαστές τους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ο Πιτ παίζει τον ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία ζόμπι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί στις 14 Μαΐου, με άρθρο της στην εφημερίδα New York Times, είχε αποκαλύψει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικού λόγους, αφότου διαπιστώθηκε ότι φέρει ένα γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών ενώ μια θεία της πέθανε από καρκίνο του μαστού την περασμένη εβδομάδα, στα 61 της.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel