Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Φρουρός σκότωσε Εβραίο προσκυνητή στο Τείχος των Δακρύων
achilladelis
Φρουρός σκότωσε Εβραίο προσκυνητή στο Τείχος των Δακρύων
21.06.2013 | 13:16

Φρουρός σκότωσε Εβραίο προσκυνητή στο Τείχος των Δακρύων

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Ισραηλινός φρουρός σκότωσε σήμερα εβραίο επισκέπτη στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ, επειδή τον εξέλαβε για παλαιστίνιο ακτιβιστή, ανακοίνωσε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να κλείσει ο χώρος για τους επισκέπτες.

Το θύμα φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ. «Ενας φρουρός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον του υπόπτου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του».

Το θύμα ήταν εβραίος Ισραηλινός περίπου 40 ετών.

«Το γεγονός ότι φώναξε 'Αλλάχ Ακμπάρ' φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του φρουρού που πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον του. Αναζητούμε τα κίνητρα του θύματος», πρόσθεσε ο Ρόζενφελντ.

Το θύμα πήγε να βγάλει κάτι από την τσέπη του εξερχόμενος από δημόσια τουαλέτα στους χώρους του Τείχους, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ εκατοντάδες πιστοί προσέρχονταν για να προσευχηθούν.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018