Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Η συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο ΒΒC

banner roots

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο ΒΒC
16.11.2019 | 11:58

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο ΒΒC

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Πολλές εφημερίδες σήμερα στην πρώτη σελίδα έχουν τη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου που δίνει συνέντευξη στην Έμιλι Μέιτλις του BBC. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ.

“Ο πρίγκιπας Άντριου ανακρίνεται από το BBC” – ο πρωτοσέλιδος τίτλος στη Daily Express.

“Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε ο πρίγκιπας Άντριου ”, γράφει η Daily Mail. “Η Μέιτλις τον ρώτησε για τα πάντα… ακόμη και για τη σεξουαλική του ζωή”, σημειώνει η εφημερίδα. “Η δημοσιογράφος ζήτησε από τον αγαπημένο υιό της βασίλισσας να δώσει απαντήσεις με λεπτομέρειες που πολλές φορές ήταν ενοχλητικές”, προσθέτει το σχετικό δημοσίευμα.

H Daily Mirror επισημαίνει ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναμένουν να υπάρχουν αντιδράσεις μετά τη συνέντευξη.

Επί μήνες οι ροζ αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου προβληματίζουν τη βασιλική οικογένεια. Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς ένα από τα φερόμενα θύματα του αυτόχειρα χρηματιστή Τζέφρεϊ Επστάιν έχει αποκαλύψει πως όταν ήταν ανήλικη, είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Άντριου, μια κατηγορία την οποία τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επανειλημμένα έχουν διαψεύσει.

Πηγές των ανακτόρων ανέφεραν στη Daily Telegraph ότι ο πρίγκιπας Άντριου αποφάσισε να δώσει τη συνέντευξη στο BBC με την ελπίδα “να τελειώνει αυτή η υπόθεση” πριν τη συμπλήρωση του εξηκοστού έτους της ηλικίας του του χρόνου.

Η Telegraph μας ενημερώνει ότι ο πρίγκιπας Άντριου –πέμπτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου– δεν θέλησε να δεχθεί τις ενστάσεις που είχαν ορισμένοι σύμβουλοι της βασίλισσας Ελισάβετ αναφορικά με εάν θα έπρεπε να δοθεί η συνέντευξη.

Η i θεωρεί ότι η απόφαση του πρίγκιπα Άντριου να καθίσει μπροστά από τις κάμερες της τηλεόρασης ήταν “ ένα απαραίτητο στοίχημα” όταν ακόμη και αυτοί που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του εκτιμούν ότι οι αντιδράσεις του μέχρι σήμερα για τις σχέσεις του με τον παιδεραστή Επστάιν ήταν “αδέξιες”.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το