Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Άγριο ξύλο στην τουρκική Βουλή
Άγριο ξύλο στην τουρκική Βουλή
08.07.2013 | 13:50

Άγριο ξύλο στην τουρκική Βουλή

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Πλατεία Ταξίμ... θύμισε χθες το τουρκικό Κοινοβούλιο, όταν με αφορμή επίθεση καταστηματαρχών με...σπαθιά εναντίον διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης, η τουρκική Βουλή μετατράπηκε σε «ρινγκ» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βουλευτής.

Τα αίματα άναψαν όταν βουλευτές της αντιπολίτευσης έφεραν στη Βουλή ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας -πιθανόν οπαδός της κυβέρνησης- να επιτίθεται σε μια διαδηλώτρια κραδαίνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια την κλωτσάει στην πλάτη.

Στη συνέχεια οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ρώτησαν ποια είναι η ευθύνη της κυβέρνησης Ερντογάν σχετικά με το ότι εμφανίστηκαν στους δρόμους άνθρωποι που οπλοφορούν και επιτίθενται σε διαδηλωτές, πράγμα που προκάλεσε ένταση και συμπλοκές.

Ο προεδρεύων της Βουλής μάλιστα τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018