Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Megxit : Η τελευταία "βασιλική" εμφανισή του Χάρι

banner roots

Megxit : Η τελευταία "βασιλική" εμφανισή του Χάρι
17.01.2020 | 12:08

Megxit : Η τελευταία "βασιλική" εμφανισή του Χάρι

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Σύμφωνα με την Daily Mail η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να επιτρέψουν στο προσωπικό της κατοικίας τους στο Ουίνσδορ να αναχωρήσει είναι η πλέον ασφαλής ένδειξη ότι το ζευγάρι προετοιμάζεται να εγκατασταθεί στον Καναδά.

 

Πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα ότι τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι στο Frogmore Cottage - ο υπεύθυνος για τη διαχείριση του νοικοκυριού και μια υπέυθυνη για την καθαριότητα - πρόκειται να αναλάβουν υποχρεώσεις σε άλλες κατοικίες της βασιλικής οικογένειας.
 
Η εμφάνιση εξάλλου χθες στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ του πρόγκιπα Χάρι για να προεδρεύσει της κλήρωσης των ομίλων που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο Ράγκμπι το 2021 στην Αγγλία προσελκύει την προσοχή των εφημερίδων με πολλούς πατατηρητές να αναρωτιούνται εάν αυτή ήταν η τελευταία επίσημη βασιλική δέσμευση  του δούκα του Σάσεξ. 
 
"Ήταν η εμφάνιση αυτή το κύκνιο άσμα του πρίγκιπα Χάρι ; " , διερωτάται η Sun. 
 
Η Daily Express σημειώνει στην χθεσινή εκδήλωση δεν υπήρξαν οι ενδείξεις της "λαμπερής παρουσίας" του πρίγκιπα Χάρι των δύο τελευταίων ετών που συχνά , σύμφωνα με την εφημερίδα , έκανε την ατμόσφαιρα στις επίσημες εμφανίσεις του "δυσάρεστη". 
 
"Η ζεστή παρουσία του θα μας λείψει από τις βασιλικές δεσμεύσεις" , γράφει από την άλλη μεριά η Daily Mail. 
 
Tα βρετανικά ΜME γράφουν ότι  χθες ο πρίγιπας Χάρι μετά βίας χαμογελούσε, ενώ τα αμήχανα σχόλιά του έδειξαν σε όλους ότι θα προτιμούσε να μην κάνει καμία δήλωση στον Τύπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την κλήρωση για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2021 προέκυψε ότι θα διασταυρωθούν μαζί με την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σαμόα και η... Ελλάδα! 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το