Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Φρίκη στην Ελβετία: Έφηβοι κατηγορούνται ότι βίασαν 5χρονο κορίτσι
Φρίκη στην Ελβετία: Έφηβοι κατηγορούνται ότι βίασαν 5χρονο κορίτσι
19.07.2013 | 20:13

Φρίκη στην Ελβετία: Έφηβοι κατηγορούνται ότι βίασαν 5χρονο κορίτσι

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Οι εισαγγελικές αρχές της Ελβετίας διεξάγουν έρευνα σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών που κατηγορούνται ότι βίασαν ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών και εξανάγκασαν τον 7χρονο αδελφό του να παρακολουθήσει την πράξη τους.

Η εισαγγελία ανηλίκων επιβεβαίωσε την πληροφορία που δημοσίευσε η εφημερίδα 20 Minuten, σύμφωνα με την οποία ο βιασμός του κοριτσιού έγινε στο Αρμπόν, στη βόρεια Ελβετία, όπου κατοικούν τα δύο ύποπτα αγόρια.

Οι αρχές πάντως δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα κανένα άλλο στοιχείο για την υπόθεση, επικαλούμενες την ηλικία τόσο των δραστών όσο και των θυμάτων.

Στην εφημερίδα "20 Minuten" ο πατέρας του θύματος, αφηγήθηκε ότι τα δύο αγόρια, που κατοικούν κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του, παρέσυραν τα δύο αδελφάκια στο κοντινό δάσος. Εκεί, ο ένας από τους 13χρονους βίασε το κορίτσι.

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018