Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κορονοϊός - Observer : "Μην ανοίγετε, σχολεία , εστιατόρια ή γήπεδα"
Κορονοϊός - Observer : "Μην ανοίγετε, σχολεία , εστιατόρια ή γήπεδα"
03.05.2020 | 17:38

Κορονοϊός - Observer : "Μην ανοίγετε, σχολεία , εστιατόρια ή γήπεδα"

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

"Μην ανοίγετε εστιατόρια, σχολεία ή γήπεδα", είναι το μήνυμα από τους Βρετανούς προς την κυβέρνηση , σύμφωνα με τον Observer.

Μια έρευνα που διενεργήθηκε για την εφημερίδα μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής την περασμένη εβδομάδα δείχνει ότι λιγότερα από ένα στα πέντε άτομα πιστεύουν ότι πληρούνται τα κριτήρια για την επάνοδο των μαθητών πίσω στην τάξη, τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων μπροστά σε πλήθη ή την επιστροφή των ανθρώπων στα εστιατόρια.

Μία ψυχολόγος από το King's College του πανεπιστημίου του Λονδίνου, η καθηγήτρια Dame Til Wykes, σημειώνει στην εφημερίδα ότι το κοινό θα αισθανθεί "ανήσυχο και επιφυλακτικό" μόλις μειωθούν οι περιορισμοί, επειδή έχει συνηθίσει σε "αυστηρές συμβουλές συμπεριφοράς για εβδομάδες".

O Observer επικαλείται πηγή του Whitehall που επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εργάζεται για την εξεύρεση τρόπων που θα ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού ότι είναι ασφαλές να επιστρέψει στη δουλειά. Μια επιλογή που εξετάζεται είναι ο Μπόρις Τζόνσον να εμφανίζεται δημόσια με ένα κασκόλ γύρω από το στόμα του, προσθέτει η εφημερίδα .

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018