Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κoρονοϊός - Βρετανία : Εγκρίθηκε τεστ αντισωμάτων
Κoρονοϊός - Βρετανία : Εγκρίθηκε τεστ αντισωμάτων
14.05.2020 | 12:53

Κoρονοϊός - Βρετανία : Εγκρίθηκε τεστ αντισωμάτων

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Την έγκρισή της για το πρώτο στη Βρετανία τεστ αντισωμάτων για να διαπιστώνεται ποιος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό αναπτύσσοντας δυνητικά ανοσία έδωσε η αρμόδια υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.

Πρόκειται για τεστ της ελβετικής φαρμακευτικής εταιρείας Roche, το οποίο εγκρίθηκε αρχικά στις ΗΠΑ, και είναι εξαιρετικά ακριβές.

Η Roche είναι πλέον σε συζητήσεις με τη βρετανική κυβέρνηση για την παροχή μαζικών ποσοτήτων του τεστ. Η ελβετική εταιρεία έχει πει ότι είναι σε θέση να χορηγεί εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά τα τεστ στη βρετανική κυβέρνηση κάθε εβδομάδα.

Η είδηση ότι η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας ενέκρινε μια δοκιμή αντισωμάτων για κορονοϊό για πρώτη φορά είναι η βασική ιστορία στην Daily Telegraph.

Κυβερνητική πηγή σημείωσε στην Telegraph ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να προμηθευτεί όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ . Η Γερμανία έχει ήδη παραγγείλει πέντε εκατομμύρια τεστ αντισωμάτων την εβδομάδα από τον ίδιο κατασκευαστή , γράφει η εφημερίδα.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018