Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία – Κορονοϊός : Τα εμβόλια μειώνουν τη διασπορά του ιού κατά τα δύο τρίτα

afoi poriazi

charitakis banner new

Βρετανία – Κορονοϊός : Τα εμβόλια μειώνουν τη διασπορά του ιού κατά τα δύο τρίτα
19.02.2021 | 09:41

Βρετανία – Κορονοϊός : Τα εμβόλια μειώνουν τη διασπορά του ιού κατά τα δύο τρίτα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης 

Τα εμβόλια της Οξφόρδης και της Pfizer περιορίζουν τις λοιμώξεις Covid κατά τα δύο τρίτα, υπογραμμίζει στην πρώτη σελίδα η Daily Telegraph. H εφημερίδα γράφει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας από την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας δείχνουν μείωση της μόλυνσης σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

“Τα νέα δεδομένα των εμβολιασμών ανοίγουν τον δρόμο για την επάνοδο στην ελευθερία” , σημειώνει η Daily Telegraph.

Σύμβουλοι της κυβέρνησης προτείνουν η επόμενη φάση του εμβολιαστικού προγράμματος να συνεχιστεί με βάση την ηλικία, αντί να δοθεί προτεραιότητα στους εργαζόμενους σε θέσεις-κλειδιά , σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Mail δεν αποκλείει να αρχίσει ο εμβολιασμός για τους άνω των 40 ετών μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αυτή η εξέλιξη θα δώσει “τεράστια ώθηση” στην προσπάθεια χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων Covid, εκτιμά η Daily Mail.

Σύμφωνα με τους Times, “αναπτερώνονται οι ελπίδες" για διακοπές στο εξωτερικό, καθώς υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν σχέδια που θα επιτρέψουν στους Βρετανούς να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.

Δημοσκόπηση που δείχνει την υποστήριξη του κοινού στην Αγγλία για μαζική επιστροφή στα σχολεία στις 8 Μαρτίου, είναι η κύρια είδηση στην εφημερίδα i. Σημειώνει η i ότι οι μισοί από τους ερωτηθέντες είναι απρόθυμοι να χαλαρώσουν οι κανόνες για τις συναντήσεις των νοικοκυριών πριν από τον Μάιο. Από την άλλη μεριά, ο κόσμος επιθυμεί τα καταστήματα μη επουσιωδών αγαθών να είναι οι πρώτοι χώροι που θα ανοίξουν τις προσεχείς εβδομάδες, προσθέτει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018