Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>EURO - Αγγλία: Ο κόσμος γιορτάζει, ο Σάουθγκεϊτ μελετά την Ιταλία

banner roots

EURO - Αγγλία: Ο κόσμος γιορτάζει, ο Σάουθγκεϊτ μελετά την Ιταλία
09.07.2021 | 14:00

EURO - Αγγλία: Ο κόσμος γιορτάζει, ο Σάουθγκεϊτ μελετά την Ιταλία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Ο προπονητής των "λιονταριών" εκτιμά πως η μάχη με τη Squadra Azzura θα είναι το πιο δύσκολο τεστ για την ομάδα του.

Πολλές εφημερίδες εξακολουθούν να εστιάζουν την προσοχή τους στη νίκη της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2020. "Είμαστε στην τελική αντίστροφη μέτρηση"- ο τίτλος της Metro, εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης της Κυριακής με την Ιταλία.

Σύμφωνα με τους Times, ο Μπόρις Τζόνσον εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει την 19η Ιουλίου αργία εάν η Αγγλία κερδίσει το τουρνουά.

Υπό τον τίτλο "Fever Pitch", η Mirror προτείνει ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και η ομάδα θα μπορούσαν να είναι στην “ουρά αναμονής” για να τους τιμήσει η βασίλισσα Ελισάβετ - “εάν φτάσουν μέχρι το τέλος”.

Ο ίδιος ο Σάουθγκεϊτ απεικονίζεται σε πολλές εφημερίδες κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης χθες. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που είμαι Άγγλος", αναφέρει σύμφωνα με τον Guardian.

Στην Daily Telegraph, ο Ντάγκλας Μάρεϊ επικεντρώνεται στην υπερηφάνεια που έχει διασπείρει η ομάδα σε όλη τη χώρα.

«Ο πατριωτισμός είχε μια δύσκολη πορεία στη Δύση τις τελευταίες δεκαετίες», γράφει, προσθέτοντας ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο «έχουμε ακούσει σχεδόν τα πάντα για την ταυτότητά μας... χλευάστηκε ή στην πραγματικότητα καταργήθηκε».

Αντίθετα, σημειώνει ότι «για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, η σημαία μας με το σταυρό του Αγίου Γεωργίου κυματίζει ευρέως και περήφανα στη χώρα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το