Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Νότια Αφρική: Μητέρα πετά το μωρό της από φλεγόμενο κτίριο για να το σώσει [βίντεο]

banner roots

Νότια Αφρική: Μητέρα πετά το μωρό της από φλεγόμενο κτίριο για να το σώσει [βίντεο]
14.07.2021 | 09:06

Νότια Αφρική: Μητέρα πετά το μωρό της από φλεγόμενο κτίριο για να το σώσει [βίντεο]

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Τις πιο έντονες κοινωνικές αναταραχές των τελευταίων ετών ζει η Νότια Αφρική, καθώς χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν, λεηλατούν και συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου της χώρας, Τζέικομπ Ζούμα.

Μητέρα στην πόλη Ντουρμπάν, στα ανατολικά της Νοτίου Αφρικής, φαίνεται σε βίντεο να πετά το μωρό της από ύψος τουλάχιστον έξι μέτρων, προκειμένου να το σώσει από φωτιά που καίει το κτίριο.
 
Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται στο οδόστρωμα προκειμένου να διασώσει το μωρό από το κτίριο που φαίνεται πως τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από εισβολή των διαδηλωτών.
 
Στους 72 οι νεκροί από τα επεισόδια στη Νότια Αφρική
Τα βίαια επεισόδια κλιμακώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και απόψε ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε σε 72, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται σε 1.234.
 
 
Ενδεικτικά, ήδη 26 είναι οι νεκροί στην επαρχία Κουαζούλου-Νατάλ, ανατολικά, όπου ξέσπασαν τα πρώτα επεισόδια την Παρασκευή, και άλλοι 19 στην περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου οι ταραχές εξαπλώθηκαν, σύμφωνα με τους τελευταίους επίσημους απολογισμούς. Μερικά από αυτά τα θύματα ποδοπατήθηκαν κατά τη λεηλασία των εμπορικών κέντρων.
 

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel