Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Γυναίκα θύμα βιασμού και απαγωγής στη Νέα Υόρκη ειδοποίησε την αστυνομία μέσω... εφαρμογής φαγητού

banner roots

Γυναίκα θύμα βιασμού και απαγωγής στη Νέα Υόρκη ειδοποίησε την αστυνομία μέσω... εφαρμογής φαγητού
23.06.2022 | 19:35

Γυναίκα θύμα βιασμού και απαγωγής στη Νέα Υόρκη ειδοποίησε την αστυνομία μέσω... εφαρμογής φαγητού

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Ο 32χρονος δράστης είχε πάρει από την 24χρονη το κινητό τηλέφωνό της - Εκείνη του ζήτησε τότε να της το δώσει πίσω για να παραγγείλει φαγητό μέσω της εφαρμογής Grubhub

Νεοϋορκέζα, που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και κρατήθηκε όμηρος από τον δράστη, κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για παράδοση έτοιμου φαγητού κατ’ οίκον, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WABC ο φερόμενος δράστης, ένας 32χρονος, είχε πάρει από την 24χρονη το κινητό τηλέφωνό της. Εκείνη του ζήτησε τότε να της το δώσει πίσω για να παραγγείλει φαγητό μέσω της εφαρμογής Grubhub.

Γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, η νεαρή παρήγγειλε ένα μπέργκερ και ένα σάντουιτς από ένα κοντινό κατάστημα, το Chipper Truck Café. Και στις «οδηγίες» πρόλαβε να γράψει μερικές φράσεις: «Παρακαλώ, καλέστε την αστυνομία (…) Διακριτικά, σας παρακαλώ». Ζήτησε επίσης να αναλάβει ένας αστυνομικός την παράδοση του φαγητού, σύμφωνα με ένα αντίγραφο της παραγγελίας που παρουσίασε το κανάλι.

Οι υπάλληλοι «είδαν την υποσημείωση στην παραγγελία και τηλεφώνησαν στον σύζυγό μου», είπε η συνιδιοκτήτρια του καφέ, η Άλις Μπερμέχο. «Τον ρώτησαν τι να κάνουν και εκείνος τους είπε να καλέσουν την αστυνομία».

Έτσι, οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η 24χρονη, σε μια γειτονιά του Μπρονξ και συνέλαβαν τον άνδρα. Δράστης και θύμα είχαν γνωριστεί μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, σύμφωνα με το CNN.

Ο 32χρονος διώκεται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Θεωρείται επίσης ύποπτος για άλλη μια σεξουαλική επίθεση, τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το