Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κέβιν Σπέισι: Βράβευση στη σκιά των σκανδάλων

banner roots

Κέβιν Σπέισι: Βράβευση στη σκιά των σκανδάλων
04.11.2022 | 18:59

Κέβιν Σπέισι: Βράβευση στη σκιά των σκανδάλων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Ο Κέβιν Σπέισι θα παρουσιάσει ένα masterclass στο Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο της Ιταλίας όπου θα τιμηθεί και με βραβείο για την προσφορά του στον κινηματογράφο.

Σε ανάρτηση της διοργάνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. 

Η συζήτηση του Σπέισι με τον πρόεδρο του Εθνικού Μουσείου Κινηματογράφου Ντομένικο Ντε Γκαετάνο παρουσία κοινού, θα είναι «αφιερωμένη σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερμηνείες του ηθοποιού. Ο Κέβιν Σπέισι είναι ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του», αναφέρουν οι διοργανωτές στο Instagram. 

Μια ανάρτηση στο Facebook προσθέτει ότι μετά το masterclass, ο ηθοποιός θα προλογίσει «την προβολή μιας από τις πιο διάσημες ταινίες του, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα». Επιπλέον, θα παραλάβει το βραβείο Stella della Mole. 

«Το Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου είναι στην ευχάριστη θέση να αποτίει φόρο τιμής σε έναν βραβευμένο ηθοποιό που κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει υποδυθεί περίπλοκους, αινιγματικούς και δυναμικούς ρόλους που του έχουν χαρίσει δύο Όσκαρ». 
 
Τον Οκτώβριο, δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη ότι ο ηθοποιός δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον κατηγορούσε ο τελευταίος.

Το σώμα των ενόρκων απέρριψε τους ισχυρισμούς του Ραπ, ο οποίος αξίωνε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, ο Σπέισι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης στη Μεγάλη Βρετανία. Τον Ιούλιο, δήλωσε αθώος στο δικαστήριο του Λονδίνου σε κατηγορίες κακοποίησης τριών ανδρών τη χρονική περίοδο που ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του βρετανικού θεάτρου Old Vic. 

 
Πηγή: kathimerini.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel