Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Μουντιάλ 2022 : “Η μάχη της Βρετανίας”

banner roots

Μουντιάλ 2022 : “Η μάχη της Βρετανίας”
29.11.2022 | 09:39

Μουντιάλ 2022 : “Η μάχη της Βρετανίας”

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης 

Η Ουαλία αντιμετωπίζει την Αγγλία στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Τρίτης. Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ αναζητά το θαύμα μετά και την ήττα με 2-0 από το Ιράν την προηγούμενη αγωνιστική και... προσεύχεται για ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν

Οι Άγγλοι, προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στις ΗΠΑ για τη 2η αγωνιστική ενώ στην πρεμιέρα τους διέλυσαν το Ιράν με το επιβλητικό 6-2.

Μετά την ισοπαλία 0-0 με τις ΗΠΑ, η Αγγλία έχει ακόμη δουλειά να κάνει σήμερα για να προκριθεί στους 16.

Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ θα προκριθεί αν αποφύγει την ήττα με τέσσερα γκολ, ενώ με νίκη θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Η Ουαλία έχει ξεπεράσει δυσκολίες στο παρελθόν σε μεγάλες διοργανώσεις. Νίκησε ο Βέλγιο -που τότε ήταν δεύτερο στον κόσμο- στον σημαντικό προημιτελικό του Euro 2016.

Αλλά εκείνη ήταν μια καλύτερη ομάδα από τη σημερινή, και εκείνη ήταν η τελευταία φορά που η Ουαλία κέρδισε μια ομάδα που βρισκόταν στην κατάταξη πάνω από αυτήν σε κρίσιμο αγώνα.

Ο αγώνας Αγγλίας-Ουαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πρωτοσέλιδο στις περισσότερες εφημερίδες, ενώ αρκετές τον χαρακτηρίζουν ως "Η μάχη της Βρετανίας". Η Mirror γράφει ότι “τα πάντα θα νεκρώσουν “ στο Ηνωμένο Βασίλειο απόψε για να παρακολουθήσει ο κόσμος τη σύγκρουση δύο "σκληρών αντιπάλων".

Στην πρώτη σελίδα η Sun και η Metro απεικονίζουν τους αρχηγούς των δύο ομάδων Χάρι Κέιν και Γκάρεθ Μπέιλ δίπλα-δίπλα με τον τίτλο "Do or Dai" - λογοπαίγνιο με το δημοφιλές ουαλικό όνομα.

Οι Times, εν τω μεταξύ, προβάλλουν μια προειδοποίηση προς τους εργοδότες να διασφαλίσουν ότι τα πειράγματα μεταξύ Άγγλων και Ουαλών οπαδών στη δουλειά να μη μετατραπούν σε ρατσιστικές επιθέσεις . Νομικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι οι εταιρείες ενδέχεται να λάβουν μέτρα εάν η αντιπαλότητα μεταξύ του προσωπικού γίνει πολύ έντονη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel