Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κίνα: To KKK επικυρώνει την αλλαγή ηγεσίας
ikteo limnou
Κίνα: To KKK επικυρώνει την αλλαγή ηγεσίας
01.11.2012 | 20:51

Κίνα: To KKK επικυρώνει την αλλαγή ηγεσίας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Κίνας συναντώνται σήμερα για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για το 18ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος, στο οποίο θα επικυρωθεί η διαδοχή του σημερινού προέδρου της χώρας Χου Τζιντάο από τον Σι Τζινπινγκ, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Τα 500 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα επικυρώσουν επίσης της διαγραφή του Μπο Σιλάι, μετά το χειρότερο σκάνδαλο διαφθοράς των τελευταίων χρόνων στην Κίνα.

 

Σε μια βαριά ατμόσφαιρα λόγω των πρόσφατων αποκαλύψεων για τις περιουσίες των ανώτατων αξιωματούχων της χώρας, τα μέλη της επιτροπής θα καταλήξουν στις προτάσεις που θα υποβληθούν στο συνέδριο, το οποίο αρχίζει την επόμενη Πέμπτη και θα σημάνει την αλλαγή σελίδας στην κινεζική ηγεσία.

Η συνεδρίαση αυτή σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Πεκίνου είναι πιθανό να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Τα μέτρα ασφαλείας στην κινεζική πρωτεύουσα είναι αυξημένα.

Εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην πλατεία Τιενανμέν και σε έλεγχο υποβάλλονται όσοι περνούν από τους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018