Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τραγωδία στην Καβάλα, τρία αγόρια έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά

banner roots

Τραγωδία στην Καβάλα, τρία αγόρια έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά
08.12.2012 | 14:56

Τραγωδία στην Καβάλα, τρία αγόρια έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

 Τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας πέντε, επτά και δεκαπέντε ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι των παππούδων τους, τους οποίους επισκέπτονταν μαζί με τους γονείς τους και άλλα τρία αδέλφια τους πήρε φωτιά από μα ξυλόσομπα. Όπως φαίνεται, το μεγαλύτερο από τα τρία θύματα σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα δύο μικρότερα αδέρφια του.



Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μεσορόπη του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν τη φωτιά σε ξυλόσομπα.

Τα τρία αδέρφια έμεναν σε διώροφη μονοκατοικία, ξύλινης κατασκευής, μαζί με τους γονείς τους, τους παππούδες τους και άλλα τρία αδέρφια. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας ξέσπασε η φωτιά μέσα στο σπίτι.

Όταν τα περισσότερα μέλη της οικογένειας βγήκαν από το σπίτι, ενώ η φωτιά έκαιγε, κατάλαβαν ότι τα δύο μικρότερα παιδιά, ο τρίχρονος και ο πεντάχρονος, βρίσκονταν ακόμη μέσα. Ο δεκαπεντάχρονος μπήκε στο σπίτι για να τους βγάλει, αλλά η σκεπή έπεσε την ώρα που και οι τρεις βρίσκονταν ακόμη μέσα.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα και κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκαν οι σοροί των τριών αγοριών. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς και η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε δύο γειτονικά σπίτια.

Οι δύο γονείς και η γιαγιά υπέστησαν εγκαύματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το