Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πώς θα λειτουργήσουν οι Δήμοι κατά τις Εκλογές
ikteo limnou
Πώς θα λειτουργήσουν οι Δήμοι κατά τις Εκλογές
15.09.2015 | 10:01

Πώς θα λειτουργήσουν οι Δήμοι κατά τις Εκλογές

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεµβρίου 2015 και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενηµέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής, καθώς και των εκλογέων, οι Yπηρεσίες που εµπλέκονται στη διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών θα παραµείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεµβρίου 2015, αντίστοιχα.

Επίσης, ανοιχτές θα είναι, κατά τις ίδιες αυτές ηµέρες, και οι Υπηρεσίες των Δήµων της Χώρας, που εµπλέκονται στη διενέργεια των Εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα γραφεία ταυτοτήτων των υφιστάµενων Αρχών έκδοσης, κατά τις ηµέρες Σάββατο 19 Σεπτεµβρίου 2015 και Κυριακή 20 Σεπτεµβρίου 2015, θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας. Για το λόγο αυτό, οι Υπηρεσίες των Δήµων θα συνδράµουν στο έργο αυτό, εκδίδοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλουν µε FAX στην αρµόδια Υπηρεσία.

Τέλος, την Κυριακή, ηµέρα διενέργειας της ψηφοφορίας, τα καταστήµατα των ΟΤΑ θα παραµείνουν ανοικτά, έως την ολοκλήρωση της µετάδοσης των αποτελεσµάτων από όλα τα εκλογικά τµήµατα της περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρµοδιότητα.

Πηγή: epoli.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018