Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Καταθέτει σήμερα στη δίκη της ΧΑ ο πατέρας του Π. Φύσσα

banner roots

Καταθέτει σήμερα στη δίκη της ΧΑ ο πατέρας του Π. Φύσσα
29.09.2015 | 08:15

Καταθέτει σήμερα στη δίκη της ΧΑ ο πατέρας του Π. Φύσσα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για τη δράση της Χρυσής Αυγής, στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, ο πατέρας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα, πρώτος μάρτυρας στην λίστα των 131 μαρτύρων κατηγορητηρίου στην μεγάλη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης .

Δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του παιδιού του ο Παναγιώτης Φύσσας, εργάτης στην «Ζώνη του Περάματος», αναμένεται να σταθεί ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το εδώλιο όπου κάθεται ο δολοφόνος του γιου του Γιώργος Ρουπακιάς, για να πει «αυτά που πρέπει να ακουστούν» όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωση του πριν λίγες ημέρες .

Θα μιλήσει για το παιδί του , για τον εργάτη γιο του, μέλη και οι δύο του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, για όσα συνέβαιναν «κάτω στην Ζώνη με την Χρυσή Αυγή», για τον μουσικό γιο του, για τον «αντιφασίστα» γιο του που πέθανε σε «δημόσια θέα» μαχαιρωμένος τρεις φορές από τον Ρουπακιά.

Το δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής που το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 έσπευσε αμέσως όταν ειδοποίηθηκε με μήνυμα στο κινητό και οδηγώντας ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι σκότωσε τον 34χρονο με την βοήθεια και υπό τα βλέμματα μελών «τάγματος Εφόδου» της Χρυσής Αυγής . Μία δολοφονία που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα και τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο ήταν «οργανωμένη» και όχι αποτέλεσμα στιγμιαίας διένεξης και συμπλοκής. Υπήρχε κεντρική εντολή -αναφέρει ο κ. Ντογιάκος- να «τον φάνε όπου τον βρουν».

Τόσο ο πατέρας του Παύλου Φύσσα όσο και η μητέρα, συγγενείς και φίλοι του, βρίσκονται από τις 20 Απριλίου που ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το