Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νίκος Σηφουνάκης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέα μέτρα

banner roots

Νίκος Σηφουνάκης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέα μέτρα
22.02.2013 | 13:14

Νίκος Σηφουνάκης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέα μέτρα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ο κ. Σηφουνάκης, επεσήμανε «η εικόνα στα έσοδα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο είναι κακή, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη τρύπα» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να φηφίσει ούτε το νέο φορολογικό εάν θα φέρει επιπρόσθετα βάρη, πέρα από τις δεσμεύσεις που υπάρχουν, για τους πολίτες», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει οποιαδήποτε μείωση του κατώτατου μισθού.

Σε ότι αφορά την «επανένταξη» των 4 βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος, ο κ. Σηφουνάκης, επεσήμανε πως «προσωπικά, αλλά και για κάθε βουλευτή, που δοκιμάστηκαν οι πολιτικές μας αντοχές, που αναλάβαμε τη βαρεία ευθύνη και το πολιτικό κόστος, αλλά και που προπηλακιστήκαμε στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, η έννοια της κομματικής πειθαρχίας διαγράφεται από το καταστατικό του κόμματος και ούτε ως αστείο δεν μπορεί πλέον να ξανατεθεί, έμμεσα ή άμεσα».

Σχετικά, τέλος, με διαρροές που είχαν δει τις προηγούμενες ημέρες το φώς της δημοσιότητας περί μη συμμετοχής του στον οικονομικό έρανο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σηφουνάκης επεσήμανε ότι ό ίδιος όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σε όλες τις καμπάνιες και οικονομικές εξορμήσεις του κόμματος με ποσά πολλαπλάσια από άλλους, ενώ χαρακτήρισε όσουν κάνουν τέτοιες διαρροές ως «συνήθεις κόλακες και κατάλοιπα ενός ξεπερασμένου κομματικού συστήματος». Τόνισε δε, ότι ο ίδιος ουδέποτε συμμετείχε σε οποιαδήποτε οικονομική ή διοικητική επιτροπή του κόμματος, και ουδέποτε ενημερώθηκε ή δόθηκε εξήγηση για το πώς το κόμμα οδηγηθηκε σε οικονομική χρεοκοπία».   

 

Πηγή: lesvosnews.net

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel