Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τραγωδία στην Πάτρα: Συγκινούν τα μηνύματα για τον θάνατο του 29χρονου -Το Σάββατο η κηδεία του

banner roots

Τραγωδία στην Πάτρα: Συγκινούν τα μηνύματα για τον θάνατο του 29χρονου -Το Σάββατο η κηδεία του
16.08.2019 | 09:12

Τραγωδία στην Πάτρα: Συγκινούν τα μηνύματα για τον θάνατο του 29χρονου -Το Σάββατο η κηδεία του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνίας της Πάτρας από τον χαμό του 29χρονου πατέρα τριών παιδιών που έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού προκάλεσε θλίψη σε συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι έγραψαν το δικό τους μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. «Καλό ταξίδι φίλε μου! Παλιέ μου συμμαθητή!», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «Απλά είναι αδύνατον… κουράγιο στην οικογένειά σου…», «Καλό παράδεισο παλιόφιλε, βιάστηκε πολύ ρε πάρα πολύ…», «Ποιος να το πιστέψει και γιατί να το πιστέψει; Καλό παράδεισο ρε φίλε.. Κουράγιο στην οικογένειά του..», «Καλό παράδεισο Λευτεράκο…έφυγες νωρίς…», έγραψαν.
 
Πώς έγινε η τραγωδία στην Πάτρα
Ο άντρας, πατέρας τριών παιδιών, εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού στις Ιτιές Πάτρας. Ο 29χρονος προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια, ωστόσο, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς είχε κοπεί το ρεύμα. Ο άντρας ήταν μόνος του στο σπίτι, καθώς η οικογένειά του βρισκόταν τα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο. 
 
Ο 29χρονος
Η Πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από τσιγάρο. «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
 
Η κηδεία του 29χρονου θα τελεστεί το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. Απαρηγόρητα είναι τα παιδιά του, η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του.
 
Πηγή: iefimerida.gr 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το