Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Γεωργιάδης: Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες
Φωτογραφία: Sooc / Konstantinos Tsakalidis Φωτογραφία: Sooc / Konstantinos Tsakalidis
19.05.2020 | 13:58

Γεωργιάδης: Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαλαρώσουν τα μέτρα στις παραλίες άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις απόψεις των ειδικών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχολίασε δε ότι τα μέτρα κρίθηκαν… στη μεζούρα. «Είναι πιο ελαστικά από τις αρχικές προτάσεις των ειδικών» δήλωσε τόσο για την εστίαση, όσο και για τα αυστηρά μέτρα στις παραλίες χωρίς μουσική και αλκοόλ.

Στην εστίαση αν κάποιος θέλει μπορεί να μην ανοίξει

«Μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν. Να εξακολουθήσουν δηλαδή να έχουν το -40% και τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση δεν είναι εφαρμόσιμα. «Για αυτά τα καταστήματα θα υπάρξει πρόβλεψη» σημείωσε. «Για να είμαι όμως δίκαιος πρέπει να πω ότι μάθαμε από την ΑΑΔΕ ότι πολλά από αυτά παραδοσιακά το καλοκαίρι κλείνουν» πρόσθεσε.

Για τα γυμναστήρια είπε ότι δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμά τους, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πελατών, προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018