Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί | Τι είπε ο Θεοδωρικάκος
Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
20.05.2020 | 11:50

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί | Τι είπε ο Θεοδωρικάκος

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Στην επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος εξηγώντας ότι αναμένονται οδηγίες από την ειδική επιτροπή.

«Περιμένουμε οδηγίες για αυτό το θέμα από την επιτροπή των ειδικών. Θέλω να ενημερώσω ότι έχω συζητήσει με τον κ. Τσιόδρα γύρω από από αυτό το θέμα. Η εικόνα που έχω είναι ότι από το Σεπτέμβριο τα πράγματα υπολογίζουμε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε αρνητικά στο σχόλιο του παρουσιαστή, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του υπουργού είπε ότι «άρα δεν θα ανοίξουν» οι παιδικοί σταθμοί. «Όχι, όχι, δεν λέω αυτό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και επανέλαβε ότι είναι εν αναμονή των οδηγιών και της απόφασης της επιτροπής των ειδικών γύρω από το τι θα γίνει τώρα. Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι για τώρα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για τα Δημοτικά Σχολεία. «Αλλά επειδή θέλουμε να προετοιμαστούμε και για τη νέα σχολική σεζόν και για κάθε ενδεχόμενο εμείς θέλουμε είμαστε έτοιμοι είτε τα πράγματα τον Σεπτέμβριο είναι κανονικά, αλλά θέλουμε να έχουμε ετοιμότητα για οποιοδήποτε συμβάν μπορεί να έχουμε», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018