Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χαρδαλιάς: Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο θετικό κρούσμα

banner roots

Χαρδαλιάς: Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο θετικό κρούσμα
21.05.2020 | 18:45

Χαρδαλιάς: Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο θετικό κρούσμα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό υπήρξε ένα μόνο κρούσμα - Οι δειγματοληψίες και οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί  τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Τα εισερχόμενα κρούσματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί τόνισε στις ανακοινώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος επανέλαβε σήμερα τα στάδια για το άνοιγμα της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα μας. 

«Με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε από 1η Ιουλίου για να ανοίξουμε με όρους απόλυτης ασφάλειας. Υπάρχει σχέδιο για όλα τα ζητήματα, πως γίνονται οι διακομιδές και οι έλεγχοι. Ανάλογα με τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες θα δρομολογούμε τους ελέγχους. Θα δώσουμε τη δυνατότητα επίσκεψης με πρώτο στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Από τις 13 Μαΐου μέχρι χθες έχουν προσγειωθεί στην Αθήνα 21 πτήσεις με 2.236 επιβαίνοντες και μόνο ένα τεστ βγήκε θετικό. Οι δειγματοληψίες και οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και όπου απαιτηθεί ακόμα και μετά το άνοιγμα όλων των αεροδρομίων» τόνισε επίσης ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος ανακοινωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα ανοίγουν τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας για ΑμΕΑ.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το