Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πανελλήνιες 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες | Πώς και πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Πανελλήνιες 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες | Πώς και πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι
10.07.2020 | 09:24

Πανελλήνιες 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες | Πώς και πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μετά τις 12 το μεσημέρι θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες 2020, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι περίπου 100.000 υποψήφιοι από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας, διεκδικούν σχεδόν 78.000 θέσεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τις βαθμολογίες τους να αναρτώνται σταδιακά από τις 12 το μεσημέρι σήμερα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου.
 
Πανελλήνιες 2020: Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα
Οι υποψήφιοι προκειμένου να δουν τα αποτελέσματα, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Στη συνέχεια, θα μπορέσουν να δουν τους βαθμούς τους και να υπολογίσουν τα μόριά τους.
 
Σημειώνεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.
 
 
Πανελλήνιες 2020: Περιθώριο μέχρι τις 17 Ιουλίου για το μηχανογραφικό
Ακόμη, από αύριο ως και την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Οπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.
 
Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.
 
Πηγή: iefimerida.gr 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018