Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Φολέγανδρος: Ξυλοκόπησε ο δολοφόνος τη Γαρυφαλλιά πριν τη σκοτώσει; Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

banner roots

Φολέγανδρος: Ξυλοκόπησε ο δολοφόνος τη Γαρυφαλλιά πριν τη σκοτώσει; Σοκάρουν τα νέα στοιχεία
20.07.2021 | 09:30

Φολέγανδρος: Ξυλοκόπησε ο δολοφόνος τη Γαρυφαλλιά πριν τη σκοτώσει; Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 30χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ο δράστης θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το έγκλημα που τα τελευταία 24ωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.        
Υπενθυμίζεται ότι χθες συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς της άτυχης κοπέλας, καθώς και τα τρία αδέλφια της.
 
Τι λέει ο συνήγορος του 30χρονου
Ο συνήγορος του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος μιλώντας στο naxostimes.gr εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια του δράστη.
 
 
«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη και μου έδωσε εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
 
Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος», αναφέρει.
 
Ξυλοκόπησε ο 30χρονος τη Γαρυφαλλιά; Τι λέει ο ιατροδικαστής
Την ίδια ώρα, μια νέα πτυχή στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της εξετάζουν οι Αρχές.
 
Αναφορές αστυνομικών που είδαν τη σορό της 26χρονης περιπλέκουν την υπόθεση. Οι εν λόγω αστυνομικοί -και λιμενικοί- υποστηρίζουν ότι είδαν περίεργους μώλωπες στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς, και συγκεκριμένα ένα χτύπημα κοντά στο μάτι, συμπεραίνοντας ότι ο δράστης πιθανότατα τη χτύπησε προτού την πετάξει στα βράχια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Άννα Ευθυμίου, ο δολοφόνος υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τη Γαρυφαλλιά, με συνέπεια να βγει το ΙΧ εκτός πορείας. «Στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», είπε ο ίδιος στην ομολογία του.
 
Η εκδοχή των αστυνομικών, ωστόσο, που είδαν τη σορό της κοπέλας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προηγήθηκε ξυλοδαρμός.
 
 
Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που ανέλαβε την υπόθεση της γυναικοκτονίας, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, o κ. Μπογιόκας έχει διαπιστώσει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα. Κάποιοι από τους μώλωπες έχουν προκληθεί, επιβεβαιωμένα, από την πτώση στα βράχια, όμως άλλοι είναι υπό διερεύνηση.
 
Κατά τις ίδιες πηγές, αστυνομικοί που είδαν τη σορό της Γαρυφαλλιάς με μαυρισμένο το πρόσωπο συμπέραναν ότι ο 30χρονος τη χτύπησε. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείει σε αυτή τη φάση η κοπέλα να ξυλοκοπήθηκε, προτού ο αδίστακτος δράστης την πετάξει στα βράχια.
 
Ο ιατροδικαστής σήμερα αναμένεται θα λάβει φωτογραφίες, ενώ θα έχει στα χέρια του και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να αναπτύξει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νεκροψία ο Ηλίας Μπογιόκας είχε αναφέρει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από πνιγμό διά θαλασσίου ύδατος επί βάθους κακώσεων, αφού η Γαρυφαλλιά όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανή.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το