Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Δίκη για το βιτριόλι: Στην τελική ευθεία για την απόφαση, στο βήμα σήμερα ο δικηγόρος της Κακαράντζουλα, Κεχαγιόγλου

banner roots

Δίκη για το βιτριόλι: Στην τελική ευθεία για την απόφαση, στο βήμα σήμερα ο δικηγόρος της Κακαράντζουλα, Κεχαγιόγλου
27.10.2021 | 08:58

Δίκη για το βιτριόλι: Στην τελική ευθεία για την απόφαση, στο βήμα σήμερα ο δικηγόρος της Κακαράντζουλα, Κεχαγιόγλου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της δίκης σε πρώτο βαθμό για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, σήμερα είναι η σειρά της υπεράσπισης να τοποθετηθεί, με πρώτο τον συνήγορο της 36χρονης Σάκη Κεχαγιόγλου. Η πλευρά της κατηγορούμενης αναμένεται να επιμείνει στο αίτημα για μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, προσβλέποντας σε μικρότερη ποινή, καθώς για την πρώτη κατηγορία το «ταβάνι» φτάνει τα 15 έτη κάθειρξη ενώ για τη δεύτερη τα 10 έτη.
 
 
Στην τελική ευθεία η ετυμηγορία
Μόλις ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις της υπεράσπισης το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη, με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και αύριο να εκδώσει την ετυμηγορία του, αλλιώς έχει προγραμματιστεί ακόμα μία συνεδρίαση την Παρασκευή.
 
Αρχικά δικαστές και ένορκοι θα αποφανθούν επί της ενοχής, δηλαδή εάν θα κηρύξουν ένοχη ή αθώα την κατηγορούμενη και για ποιο αδίκημα. Στη συνέχεια εφόσον υπάρξει καταδίκη, το δικαστήριο θα εξετάσει τυχόν αιτήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών, για να ακολουθήσει η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το