Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού | Οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή

banner roots

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού | Οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή
11.12.2021 | 09:44

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού | Οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Των Βασίλη Γούλα, Λίνας Κεκέση

Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας από γονείς και μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου στην κεντρική πλατεία στο Αιγίνιο Πιερίας χθες το απόγευμα ίσως ήταν μια πράξη που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και αρκετούς μήνες, όταν ακόμη το πρόβλημα με τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην περιοχή δεν είχε λάβει δραματικές διαστάσεις, οι οποίες κατέληξαν στην απαγωγή με χειροπέδες του διευθυντή του Γυμνασίου Δ.Χ. χθες το πρωί από ομάδα περίπου 15 ατόμων εκ των οποίων οι 11 συνελήφθησαν.

Το αδιανόητο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τις ομάδες που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος» να δρουν ανενόχλητες καταπατώντας νόμους και θεσμούς ετσιθελικά και με τη βία.

Οι 11 συλληφθέντες αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας . Σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή. Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ οδηγήθηκαν από το γραφείο του εισαγγελέα και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου και κρατούνται. Σύμφωνα με το thestival, κατά τη μεταγωγή τους ένας εκ των συλληφθέντων έκανε λόγο για «ψεύτικες κατηγορίες» και κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει για την «παράνομη κράτησή» τους.

Η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr καθηγήτρια η οποία βρισκόταν μαζί με τον γυμνασιάρχη απαθανάτισε με το κινητό της τηλέφωνο το επεισόδιο και τη «σύλληψη» με χειροπέδες του εκπαιδευτικού, αλλά λόγω φόβου το διέγραψε. Το κινητό της τηλέφωνο παραδόθηκε από την ίδια στην αστυνομία ώστε το αρμόδιο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να επανακτήσει το διαγραμμένο βίντεο ώστε να υπάρξουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία για το ποιοι ήταν εκείνοι που έκαναν την επίθεση.

Αξιοσημείωτη είναι η μαρτυρία του λυκειάρχη ο οποίος ήταν και εκείνος στο στόχαστρο των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος» αλλά για καλή του τύχη άργησε για λίγα λεπτά να πάει στο σχολείο και δεν έπεσε στα χέρια τους. Τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα τους είχαν δεχτεί πάρα πολλές λεκτικές απειλές κυρίως από τη δασκάλα χορού και το σύντροφό της οι οποίοι ήταν μεταξύ των συλληφθέντων.

Μπροστάρηδες της επίθεσης στον γυμνασιάρχη εμφανίζεται ένα ζευγάρι αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια δασκάλα χορού και το σύντροφό της οι οποίοι μέσω ενός προφίλ με την ονομασία «Σύλλογος Φίλων Τέχνης Έαρ» στο facebook έκαναν διάφορες αναρτήσεις στοχοποιώντας τους εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος στο Αιγίνιο Πιερίας εκεί όπου φοιτά ο γιος της δασκάλας χορού. Σε αυτό το προφίλ μάλιστα από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναρτηθεί κείμενο σύμφωνα με το οποίο οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ενημέρωσαν τους οπαδούς τους ότι έχουν προχωρήσει σε «επίταξη» όλων των σχολείων«Μέ τήν επίταξη, δέν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ εκπαιδευτικός νά λειτουργήσει σύμφωνα μέ τίς ΚΥΑ οι οποίες είναι αντίθετες πρός τό Σύνταγμα τής Ελλάδος!», αναφέρει το κείμενό τους σε κάποιο σημείο, ενώ σε άλλο επισημαίνουν: «Ο βασικότερος λόγος τής επίταξης, είναι η ενεργοποίηση τής Π.Ν.Π. 4682 πράξης, όπου σύμφωνα μέ αυτήν, μπορούν νά απομακρύνουν τά παιδιά μας σέ δομές, χωρίς κάν νά ενημερωθούμε καί νά κρίνει ο ΕΟΔΥ τήν όποια θεραπεία ή εμβόλιο θά κάνουν στά παιδιά μας, χωρίς νά έχουμε κάν τό αναφαίρετο δικαίωμα νά έρθουμε σέ επαφή μαζί τους!!! Σάς κρούωμε τόν κώδωνα τού κινδύνου!!! Μπορείτε νά διασταυρώσετε τά γραφόμενά μας, μέ τό περιεχόμενο τής Π.Ν.Π. 4682! Καλή δύναμη σέ όλους μας! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!».

Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το protothema.gr από την επίθεση μελών της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»:

gimnasiarxis-main_2

epithesi-ston-gymnasiarxi__1_

Μέσα από παραπάνω προφίλ στο facebook η δασκάλα χορού Α.Κ. είχε αναρτήσει ένα κείμενο απευθυνόμενη στους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου στο Αιγίνιο Πιερίας -εκεί όπου φοιτά το παιδί της και το πρωί της Παρασκευής έγινε η επίθεση στον διευθυντή Γυμνασίου.

Στις 4 Νοεμβρίου η Α.Κ. με τίτλο: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ (edu.pass-Education Passport) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ” έγραφε: “Απεφάσισα τελικά να υποκύψω στον εκ-βιασμό, στον ψυχικό βιασμό της ελεύθερης ψυχής. Να παραδοθώ σε ένα τερατούργημα, που επιβάλλει, για το «καλό» του παιδιού μου, να του στερεί το μοναδικό δικαίωμα που τον διαφοροποιεί από τα ζώα, αλλά και όλα τα έμψυχα όντα της δημιουργίας, αυτό που τον καθιστά άνθρωπο. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Αυτό τον φρικτό ιστό, που έχει δημιουργήσει αυτό που ονομάζουν όλοι ΣΥΣΤΗΜΑ και κρύβονται πίσω από αυτό που επιβάλλει, με τον πιο Ανήθικο, Ανίερο, Ανόσιο τρόπο. Τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε ζώο, στερώντας του το μοναδικό δικαίωμα, που σε τελική ανάλυση, δεν του το έδωσε το σύστημα και ο κάθε ένας που το υπηρετεί και το επιβάλλει, αλλά η ίδια η Φύση, ο ίδιος ο Θεός και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει ότι μ’ αυτήν του την κίνηση διαπράττει ΥΒΡΙ και ότι όσο πιο μαζική και αρνητικά υπεράριθμη είναι αυτή η ΥΒΡΙΣ την ανάλογη σε ένταση ΝΕΜΕΣΗ θα επιφέρει.
Γνωρίζετε από την αρχή, την αντίθεσή μου στην στέρηση της ελεύθερης βούλησης, που επιβάλλει την κυριαρχία του να είναι ο άλλος υγιής με τον τρόπο που αυτός πιστεύει ή με αυτόν που του έχουν επιβάλλει με την ΘΕΛΗΣΗ και την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του, χωρίς να σέβεται ή τουλάχιστον να αναγνωρίζει στον διπλανό του, τον απέναντί του το δικαίωμα να πράξει όπως αυτός θεωρεί το να είναι υγιής, με το να ζει σε καθαρό περιβάλλον, να αναπνέει καθαρό αέρα, να τρέφεται σωστά, έτσι ούτως ώστε να είναι πρωτίστως ψυχικά και πνευματικά και στην συνέχεια σωματικά υγιής.
Αυτό φοβάται στην ουσία το «σύστημα». Τους ψυχικά υγιείς, αυτούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την νόσο αλλά και οιαδήποτε δυσκολία τους παρουσιαστεί, καθ’ ότι α-σθενής σημαίνει αυτός που δεν έχει σθένος.
Η επιβολή του edu.pass (education passport), του εκπαιδευτικού διαβατηρίου, όπως και όλων των άλλων διαβατηρίων που χρειάζονται, είναι πολύ λογική σε ένα χώρο που έχει μετατραπεί από Σχολείο σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ, όπως το αναφέρει η οδηγία του συστήματος.
Θα υποστώ τον καθημερινό βιασμό της Νέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Θα χρησιμοποιήσω και εγώ το edu.pass, που επιβάλλει την καθημερινή καταγραφή παρουσίας, όχι μόνο του μαθητή, αλλά και του γονέα, απαιτώντας όλα τα προσωπικά στοιχεία, για να δηλώνει καθημερινά την υποταγή του στο ΣΥΣΤΗΜΑ.
Θα το επωμιστώ και αυτό, με τον εκ- βιασμό του να στερήσει, αν δεν υπακούσω, το παιδί από το φυσικό του περιβάλλον, που είναι ο χώρος συνεύρεσης με τους συνομήλικους και τους φίλους του. Μέχρι να καταλάβει και αυτό το ίδιο το παιδί, ότι του επιτρέπουν την πρόσβαση, σε ένα χώρο, που από χώρος διδασκαλίας έχει μετατραπεί σε χώρο εκπαίδευσης ανθρωποειδών, ανθρώπινων κατασκευασμάτων, που σε εκπαιδεύουν να μην Μιλάς, να μην Σκέφτεσαι, να μην Αναπνέεις, για να μπορείς να είσαι πειθήνιος και υποταγμένος δέκτης όλων των πληροφοριών που πρέπει να σου μεταδώσουν, για να γίνεις και εσύ ένα ακόμα εκτελεστικό όργανο της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
Πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, οι υγιείς πρέπει να πιστοποιούν, ως πραγματικοί πιστοί ακόλουθοι, όπως η καθηγήτρια αρμόδια για τον Covid-19, παρά να φροντίζουν να είναι υγιείς.
Με κατηγορήσατε ότι στερώ από το παιδί μου το δικαίωμα της μόρφωσης, κάτι στην ουσία που κάνετε εσείς και το «σύστημα». Έχετε δίκιο, με τη στάση μου δίνω την δυνατότητα στο παιδί μου να επιλέξει εάν θέλει και το ίδιο να αποτελεί μέρος αυτού του μορφώματος, αφού στην ουσία οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ,είναι Δημόσια Αναμορφωτήρια που αναδιαμορφώνουν την Ιστορία, τα Ιδανικά, τις Αντιλήψεις της Νέας Στρατιάς Υπηκόων που θέλουν να κατασκευάσουν.
Υπηκόων που απλά υπακούουν σε κάθε παράλογη απαίτηση μίας κυβέρνησης εντεταλμένης να υπηρετεί μία παγκόσμια ψυχό-πνευματική δικτατορία του Ανθρώπου.
Όσες όμως μάσκες και διαβατήρια και να του επιβάλλουν, τίποτα δεν μπορεί να φιμώσει μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ, ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ που έχει καλλιεργήσει την αρετή της Διάκρισης. Να μπορεί δηλαδή να διακρίνει, το ωφέλιμο από το βλαβερό, το παράλογο από το λογικό, την επιβολή βίας από την Ελεύθερη Βούληση και να δει εντέλει από μόνο του, ότι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, που μετονομάστηκαν απλά σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ, περισσότερο βλάπτουν παρά ωφελούν, περισσότερο κατευθύνουν παρά διδάσκουν, ύπουλα, μεθοδικά και οργανωμένα την εκπαίδευση της εύπλαστης παιδικής ψυχής σε Νέα Ψηφιοποιημένη, με ανθρώπινη μορφή μηχανή”.

Μεταξύ των 9 αντρών και 2 γυναικών, μελών της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που συνελήφθησαν είναι ένας απόστρατος αστυνομικός, η δασκάλα χορού, ένας μαρμαροτεχνίτης, ένας ο οποίος φτιάχνει φαγώσιμα από κοτόπουλα, ένας ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και άνεργοι. Μόνο τρεις από αυτούς έχουν παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο του Αιγινίου, μεταξύ των οποίων και η δασκάλα χορού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή από κοινού, βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας, παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών, απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση, απλή σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Εν όψει της μεταγωγής τους στα Δικαστήρια της Κατερίνης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνήθηκαν να υποβληθούν στον προβλεπόμενο έλεγχο για κορωνοϊό και για αυτό το λόγο σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το