Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Κρανίδι: Για εμπρησμό μιλά ο δήμαρχος, τι συνέβη στο Amanzoe

banner roots

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Κρανίδι: Για εμπρησμό μιλά ο δήμαρχος, τι συνέβη στο Amanzoe
05.07.2022 | 08:55

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Κρανίδι: Για εμπρησμό μιλά ο δήμαρχος, τι συνέβη στο Amanzoe

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Καταγγελίες για πιθανό εμπρησμό στο Κρανίδι κάνει στο iefimerida.gr ο Δημαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες.

«Υπήρχαν τρεις διαφορετικές εστίες στο Κρανίδι. Δυο σε οικόπεδα που τις σβήσαμε άμεσα. Και μια κοντά στο ξενοδοχείο. Ήταν άμεση η επέμβαση. Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε», μας είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο διαφορετικές εστίες ξέσπασαν μέσα σε οικόπεδα στην πόλη του Κρανιδίου και μια κοντά στο ξενοδοχείο. Οι διαμένοντες του AmanZoe εκκένωσαν το ξενοδοχείο άμεσα από τον δρόμο, ενώ όσοι ήταν στην παραλία μεταφέρθηκαν με πλωτά μέσα σε ασφαλή σημεία. 
 
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Κρανίδι
Από νωρίς το πρωί η Πυροσβεστική κατάφερε να περιορίσει την φωτιά η οποία δεν έχει αυτή τη στιγμή ενεργό μέτωπο.
 
Τα εναέρια μέσα πετούν από τις έξι το πρωί για να περιορίσουν τις μικρές εστίες. Οι ζημιές στο ξενοδοχείο είναι προορισμένες ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει ξανά.
 
Τα βίντεο με τη φωτιά μέσα από το AmanZoe που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου:
Οι φλόγες χθες κύκλωσαν αργά το βράδυ το AmanZoe το διάσημο πολυτελές ξενοδοχείο στο Κρανίδι με τα βίντεο από το περίβολο χώρο του να είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Τεράστιες πύρινες γλώσσες, μια φωτιά που φούντωμε διαρκώς και γινόταν απειλητική και τρομακτική. Τα χθεσινά βίντεο προκαλούν σοκ αποτυπώνοντας τη μανία της φωτιάς.
 
 
https://www.facebook.com/1006241768/videos/368635355403666/
https://www.facebook.com/1006241768/videos/572681437780714/
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το