Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

pame boreio aigaio

Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας
29.11.2013 | 08:38

Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες ως προς την έναρξη του νέου γύρου διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Πηγή της Κομισιόν στην Αθήνα, έλεγε πως την Δευτέρα η τρόικα θα είναι εδώ, ωστόσο στελέχη του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν πως την επόμενη εβδομάδα το οικονομικό επιτελείο θα βρίσκεται στη Βουλή για τη συζήτηση του προϋπολογισμού και ως εκ τούτου θα υπάρχει δυσκολία στο να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών.
 
Οι τηλεδιασκέψεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα είναι συνεχείς και καθημερινές, ώστε να κλείσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα πριν από την έλευση των εκπροσώπων των δανειστών που πιθανώς να μην γίνει στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, όπως αρχικά αναμενόταν.
 
Ως προς τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται πως το πλήρες κείμενο δεν έχει δοθεί στην τρόικα, καθώς εκκρεμούν κάποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018