Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Έτσι παγίδευσα τον άντρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη κόρη μου» | Η μαρτυρία πατέρα από την Πάτρα

banner roots

«Έτσι παγίδευσα τον άντρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη κόρη μου» | Η μαρτυρία πατέρα από την Πάτρα
14.09.2022 | 19:39

«Έτσι παγίδευσα τον άντρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη κόρη μου» | Η μαρτυρία πατέρα από την Πάτρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να παγιδεύσει τον άντρα που παρενοχλούσε την κόρη του και να τον παραδώσει στα χέρια της Αστυνομίας περιγράφει πατέρας από την Πάτρα.

Ο 42χρονος ήταν εκείνος που έκλεισε ραντεβού στον 50χρονο, και όταν τον είδε να φτάνει στην πλατεία της Πάτρας, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Αστυνομία.
 
«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε» δήλωσε ο πατέρας της 12χρονης μιλώντας στο Live News.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.
 
«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30-40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα» τόνισε ο πατέρας της 12χρονης.
 
 
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε με το Instagram.
 
«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μία ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ» σημείωσε ο πατέρας της 12χρονης.
 
O διαδικτυακός λογαριασμός παραμένει ανοιχτός, αλλά τώρα τον έλεγχο έχουν οι γονείς, που διαβάζουν τα μηνύματα και αποφασίζουν να απαντήσουν.
 
«Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πώς προσπαθεί να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρά είναι» σχολίασε κα συνέχισε: «Πήρα το tablet με τη γυναίκα μου και εκείνη την ώρα στέλνει μήνυμα και της λέω “στείλε και εσύ”. Και του στέλνει η γυναίκα μου “σε μισή ώρα στην τάδε πλατεία” γιατί της λέει “θα βγεις; θα σε δω;” και τέτοια».
 
Ο 50χρονος πιστεύει ότι συνομιλεί με την ανήλικη. «"Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή", "τι όμορφη που είσαι" και άλλα αισχρά» έγραψε στην ανήλικη, όπως περιέγραψε ο πατέρας.
 
Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να του περνάει από το μυαλό, ο 50χρονος κάνει το μεγάλο λάθος και κλείνει ραντεβού. Πιστεύει πως σε αυτό θα εμφανιστεί η 12χρονη μόνη της. Γρήγορα, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του, καθώς στο σημείο βρίσκεται ο πατέρας του κοριτσιού και παρεμβαίνει.
 
Πάτρα: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 50χρονος
Μετά τη σύλληψη ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας» ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.
 
Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί σήμερα, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι, όπως λέει, ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον πατέρα της 12χρονης, ο συλληφθείς φέρεται να μιλάει με άλλες 10 κοπέλες, από τις οποίες δεν είναι γνωστό πόσες είναι ανήλικες.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το