Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Sold out» το καρναβάλι της Πάτρας

banner roots

Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, φτάνουν το 98,6%. Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, φτάνουν το 98,6%.
21.01.2023 | 18:35

«Sold out» το καρναβάλι της Πάτρας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Η «επιστροφή» του πατρινού καρναβαλιού έπειτα από τους περιορισμούς της πανδημίας των προηγούμενων ετών, προσελκύει φέτος το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, φτάνουν το 98,6% ενώ και τα Σαββατοκύριακα που προηγούνται του τριημέρου κατά το οποίο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις, κινούνται σε υψηλά επίπεδα πληρότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, το τρέχον Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου οπότε και δίνεται το πρώτο«ραντεβού» στην πόλη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, οι προ-κρατήσεις σε αυτοτελή ακίνητα ή διαμερίσματα αγγίζουν το 67,7% στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το συνολικό κόστος διαμονής (2 διανυκτερεύσεις) για ένα ζευγάρι ή μια τετραμελή οικογένεια με δυο παιδιά έως 13ετών, κυμαίνεται από 115 έως 171 ευρώ για κατοικία 50 τμ-75 τμ σε απόσταση έως 5 χλμ. από το κέντρο της Πάτρας.

«Κορυφώνεται» η κίνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης τα ποσοστά προ-κρατήσεων εκτοξεύονται στο 98,6% για αυτοτελή κατοικίες ή διαμερίσματα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις (άφιξη Παρασκευή 24/2 – αναχώρηση Δευτέρα 27/2) κυμαίνεται από 552 έως και 1.715 ευρώ. Η κατώτατη τιμή αφορά σε κατοικία 64 τμ, σε απόσταση 3,2 χλμ. από το κέντρο της Πάτρας, ενώ η ανώτατη τιμή αφορά κατοικία 95τμ στο κέντρο της πόλης.

Οικονομικές επιλογές μπορούν να βρουν οι επισκέπτες στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Αχαΐας, σε περιοχές όπως τα Σελιανίτικα, τον Λόγγο και τον Αλισσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνα της DATARC, ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών επιλέγει να επισκεφθεί την Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, κατά μέσο όρο η διαμονή των επισκεπτών υπολογίζεται στις 2-2,5 ημέρες, με 1 στους 5 επισκέπτες να επιλέγει την αυθημερόν επίσκεψη. Τέλος, υπολογίζεται κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών οι απώλειες από τη ματαίωση των εκδηλώσεων την περίοδο των Αποκρεών φτάνουν τα 90 εκατ. ευρώ.
 
Πηγή: cnn.gr
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel