Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ξάνθη: «Πέθανε ακαριαία η 6χρονη, είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», λέει ιατροδικαστής

banner roots

Ξάνθη: «Πέθανε ακαριαία η 6χρονη, είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», λέει ιατροδικαστής
28.05.2023 | 10:30

Ξάνθη: «Πέθανε ακαριαία η 6χρονη, είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», λέει ιατροδικαστής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, όταν ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του καθώς καταπλακώθηκε από τοιχίο την ώρα που έπαιζε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star.gr, το κορίτσι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό.
 
Ξάνθη: Το χρονικό της τραγωδίας
Η τραγωδία στο χωριό Δροσερό Ξάνθης συνέβη στις εννιά το βράδυ της Παρασκευής (26/5). Το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, όταν ξαφνικά το τοιχίο που χώριζε τη μία αυλή με την άλλη διπλανού σπιτιού υποχώρησε και τσιμεντόλιθος έπεσε με δύναμη πάνω στο παιδί που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.
 
Στην αυλή βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο παππούς που φώναξε έντρομος τους γονείς του παιδιού οι οποίοι μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά. Το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τα αίτια θανάτου της 6χρονης
Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, με αιτία τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
 
«Ήταν απίθανο περιστατικό. Αποκλείστηκε αμέσως η εγκληματική ενέργεια. Αποκόλλησε ένα κομμάτι μαζί με τσιμεντόλιθο, ήταν ολόκληρο κομμάτι. Αιτία θανάτου είναι οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ακαριαίος θάνατος εκεί επί τοπου», δήλωσε ο ιατροδικαστής.
 
Η αστυνομία διερευνά τώρα πώς υποχώρησε το τοιχίο καταπλακώνοντας τη μικρούλα που έπαιζε αμέριμνη. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς του παιδιού που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το