Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στρατούλης: Να διαδηλώσουμε και φέτος, η περσινή παρέλαση έριξε μια κυβέρνηση

the roots web banners 06

Στρατούλης: Να διαδηλώσουμε και φέτος, η περσινή παρέλαση έριξε μια κυβέρνηση
25.10.2012 | 21:43

Στρατούλης: Να διαδηλώσουμε και φέτος, η περσινή παρέλαση έριξε μια κυβέρνηση

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Την παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τα περσινά γεγονότα που σημάδεψαν τις παρελάσεις της εθνικής επετείου έκανε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης μέσα από την εκπομπή του Mega.

 Παραθέτω τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

-Όταν τελειώσει  η παρέλαση του Στρατού και των  σχολείων και ο..

...μαζεμένος κόσμος,  οι γονείς που ήρθαν να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους συγγενείς τους κτλ, ταυτόχρονα θα διαδηλώσουν.

-Μάθαμε πολλά από την περσινή παρέλαση, η κυβέρνηση έμαθε; Η περσινή παρέλαση έριξε μια κυβέρνηση. Για να είμαστε ειλικρινείς στηρίξαμε τις κινητοποιήσεις του λαού στη περσινή παρέλαση   και συνέβαλαν αυτές οι κινητοποιήσεις του λαού, στο να πέσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

-Εγώ δεν είπα ότι καλούμε τον λαό σε λαϊκές παρελάσεις, εγώ είπα ότι στηρίζουμε πρωτοβουλίες  που έχουν οι κοινωνικοί φορείς και τα συνδικάτα, κατά τη διάρκεια των παρελάσεων. Είναι διαφορετικό. Κοιτάξτε να δείτε, για να κατεβεί ο κόσμος στο δρόμο, δεν πατά ο ΣΥΡΙΖΑ κουμπιά  για να κατέβει. Ο κόσμος κατεβαίνει στον δρόμο ακόμα και στις παρελάσεις όχι γιατί τρελάθηκε. Την πόρτα του τρελοκομείου την άνοιξαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους.

Πηγή: parapolitiki.com

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel